Писна ми от ваште дребнави заяждания а и не съм по никакви програми така че споко
Преглед за печат
[QUOTE=koragroup;32365]Ето още един, все още кандидат пчелар-писател:
Жалко, че ще заминат едни грешни пари от програмата в канала...[/QUOTE Ще останат грешни пари и за теб споко
Ааа, не, за Жорката няма да има - и то не поради недостиг, ами щото той бягя ат тях...
"Чекмайт плус" на на базата на комафост. Есено третиране за акар."
Когато претендиращите за водещи се представят така, каква грамотност да очакваме от останалите?Боже пази пчеларите!
Еееее не мога да пропусна... Четири пъти се опитах да го прочета както е написано - на един дъх. Така и не успях.
Пайсе-газиме-хора!Цитат:
evgeni.filimonov който смята въпросите за тъпи не е задължен да се включва по темата още повече с езика който използваш ти,а относно въпросът ми задал съм го защото един познат на баща ми е обещал да му даде 2-3 отводки но кошерите му са ЛР до колкото знам а аз имам тук един ДБ по който започвам да правя мойте кошери затова и зададох този въпрос,по въпроса за четенето не ме мързи даже ми е интересно да чета по темата но както и да е не съм длъжен да давам обяснения все пак ти желая всичко най-добро
Иииии като Феникс от пепелта - ето я и новата звезда:
Не на точките, смърт на запетаите!Цитат:
Здравеи те колеги аз сам новобранец в пчеларството на 24 години сам от Враца от 2 години се занимавам с отглеждането на пчелни семеиства започнах с 8 и за момента имам 20 интересувам се и чета всякаква литература за развитието на пчелините но не мога да се ориентирам дали мога и аз да кандидатствам за някой лев от Европа както казах имам 20 кошера преди 2 месеца се регистрирах като земеделски производител но все още нищо не разбирам от тези програми и бюрокрации много ще сам благодарен ако някой ми помогне с това дали мога да кандидатствам и как или поне да ми дадете някакъв линк за да прочета някоя от сегашните програми благодаря предварително
...какво остава за "А" и за "Ъ"....?!?
Е не се удържах.Този извор на бисери трябва да се почете с ... мълчание.:cool:
"много е лесно на сложена софра да се изак ш ама да се постараеш да я сложиш не се хващаш защо не отиде на очередяването и там даги кажеш нещата като янко ами сега от вкъщи плюеш а ако има човек дето е бил в кацата с мед и несие облизал пръстите значи нещо му хлопа а не че е съвестен"
blush;