Казах набързо, а и имам още два за резерва.:bigsmile:
Преглед за печат
Какви са и качествата не мога да кажа, но платката е професионално пипната.
Предполагам до месец, два ще е готово и нашето решение - цветен дисплей, микропроцесорно управление, ръчно тестване на различни програми и запомняне, после автоматично поддържане на избраната програма.
Значи това е обява в олх.бг. Случаино е намерих ако имате вапроси дал сам линк кам обявата .Просто исках да помогна
поздрави
Отговарям и на двама Ви: Ще го покажем, когато е окончателно завършен външния му вид. Иначе схемата вече работи и сега се пише софтуера. Идеята е да бъде максимално универсално - да може да се захранва от 220V и от 12V акумулатор, да може да управлява центрофуги и съдове за захарни сиропи, също така сушилни за прашец или декристализатори за мед.
Регулатора го правя аз 0887 064172 Митко Манов. Предимството му е, че си запазва мощността при натоварване. Може да се направи да включва и изключва през определен интервал от време. Върти без проблем доста големи центрофуги. Аз лично го използвам за мини струг за метал. Ето и видео
https://m.youtube.com/watch?v=PXwxDkE-trY
Браво господин Манов.
Два въпроса:
Стори ми се на клипа че не е възможно много плавно регулиране на оборотите. Това така ли?
7-8 кабела излизат на буксата на мотора. тази букса унифицирана ли е или се налагат някакви познания за да се проследи кой от къде идва и как да се свърже с вашето устройство?