Аз съм чувал история не знам колко е вярна на времето на държавния пчелин са карали стари лукчета и са ги топили със топла вода и са давали на пчелите.Една седмица хранят една седмица вадят.
Преглед за печат
Аз съм чувал история не знам колко е вярна на времето на държавния пчелин са карали стари лукчета и са ги топили със топла вода и са давали на пчелите.Една седмица хранят една седмица вадят.
Как мислите, тези неща дето си ги дрънкаме не ги ли четат и нашите клиенти!!!
Ами е го на - никой не храни със захар ..... аз даже и хранилки нямам :D
п.п.обаче напреварата е оспорвана - последно предложение лукчета и срок една седмица :)
Айде по-смело тогава е било комунизъм и са ставали чудеса - някой самолет да изкара,дето да пръска със захар направо над нивите :D мед,мед,ма мед да ти види душата,нема фарар,нема стоичков,да живее Костов.
Деспотов, остави ги да им се поразвихри малко фантазията и ще чуеш какви ли не неща. Много избърза с този си въпрос. Ама, че си нетърпелив и ти. :DЦитат:
Първоначално публикувано от ivandespotov
То май във форума повечето са клиенти като гледам, професионалистите не си губят времето тук.
Не прибързваш ли с изводите за колегите от форума?Цитат:
Първоначално публикувано от vito456
Това, значи ли че ти е последното мнение във форума???Цитат:
Да, може би не си го губят да пишат, но със сигурност си го губят да четат. Преди време една професионалистка беше написала, че тъй като й струвало много време и пари да научи пчеларството, нямало току-така да споделя във форума ценна информация на сульо и пульо, а само общи работи. За съжаление такова е мисленето на повечето хора - елементарно, провинциално, еснафско.Цитат:
Има една поговорка, която много ми харесва и е подходяща за случая - когато има ученик, учителят ще се намери. Тоест, който е решил да учи, ще се научи, сам, използвайки всякакви източници, с учител или без.
Тъй като повечето пчелари тук са от провинцията (от къде да бъдат другаде?) то логично е да говорят провинционално. Но това не значи, че са по малко специалисти от когото и да било. Дори мога да кажа, че са сто пъти по добри. А защо не си дават знанията? Ами защото ги обиждат на провинционално мислещи.Цитат:
Първоначално публикувано от iris
Ако човек няма комплекси и не мисли по този начин, описан по-горе няма да се обижда на провинциално мислене, дори да е от провинцията.