Значи Байер скоро ще пуснат и лекарство...
Преглед за печат
Значи Байер скоро ще пуснат и лекарство...
току що видях реклама по нешънъл джиографик че след половин час, или по точно в 17.00 часа ще има едночасов филм на тема изчезването на пчелите.
анонса които вървеше беше че америка е пред глобална катастрофа, защото 80 процента от пчелите са изчезнали
Гилъне не отваряй нова тема бре човек,има вече такава.
п.п.инак положението е много по-зле от колкото си гледал по нешенъла - повярвай ми :(
http://pchelari.com/forum/viewtopic.php?t=3158&start=60
не съм видял извиняваите. не съм го гледал сега след 5 мин започва. филма гледам че го пише в програмата под името Мълчанието на пчелите
Няма за какво да се извиняваш - а да разкажеш после какво са обадили,че нямам време за телевизия.
филма беше покъртителен. казаха че за един месец в сащ са изчезнали 800 милиона семеиства. и то през зимата... sadsmile; sadsmile; sadsmile; sadsmile; sadsmile; това се наблюдава вече и в европа, като е стигнало до хърватска. започнали са да изчезват от зимата на 2006-та.какви ли не изследвания са правени, и са забелязали че пчелите не страдат от 1 болест или няколко, а от много. синдромът го нарекоха буквално спин при пчелите.бил скапал имунната им защита. в кошерите просто нямало нищо, пчелите излитали вкупум и не оставала и 1 пчела.проследили болеста че идва от израел. (скапаните евреи съсипаха и пчелите) казаха че ако продължава в тези темпове болеста, през 2035 ще загине поседното пчелно семеиство. правят опити за кръстоска между медоносна пчела и африканската, защото африканската била с много силна имунна система и се справяла без проблем с вируса.абе с една дума филма беше, филм на ужасите. sadsmile; sadsmile; sadsmile; sadsmile;
хм - това за африканските го знам,но че излитат вкупом не го бях чувал.А инак батка проблема е вече е в пълна сила и във БГ - но не ми се спори за това.
Добре де проследили,че е от израел (от това в скобите нямаше нужда),но не казаха ли кой е преносителя,поне някакви теории,предположения?
п.п.а за мерки срещу болеста/проблема нещо не споменаха ли?
.................
взема да потърся този филм из торентите
Гледал съм филма преди. Казват, че за 2-3 дни кошерите се опразвали, но никъде не се казва, че някой е видял пчели да излизат вкупом.
Също така в лабораторните проби е открит "изрелски вирус", но никой не твърди, че това е истинската причина.
Филма го има в Zamunda, който иска, може да си го свали
Как се казва филма?Цитат:
Първоначално публикувано от yuri
Мълчанието на пчелите.