Ейй упорити хора сте.Заядохте се с тази центрофуга.Моята е купена но ако сега взема да си правя ,ще я направя по-добре.Изчакайте резултата /снимките/ и тогава критикувайте.
Преглед за печат
Аз не съм критикувал. Просто съветвам да си купи втора ръка, а не да се мъчи. Имам аргончик, имам неръждавейка...ти знаеш ли каква играчка е да я направиш и да ми хареса. Аз съм малко вечно недоволен...:laughing:
На работилницата имам две врати. Едната тежи със сигурност над 100кг, касата е 16см с арматури и е излят много здрав бетон 20см зад касата. По всяка врата ще вървят 4 броя уплътнения, а вътре изолация 5см стиропор или минерална вата + ламперия 2см :laughing: Трима човека едва вдигнахме едната врата. :laughing: Затуй...мен не ме гледай...вечно търся по-добри начини.
Много съм признателна на всеки помогнал.. Почвам с центрофугата, тъй като ми се вижда най-сложна и тъй като ангажирам и други хора ще отнеме повече време :)... Ако споделите някакви известни на Вас минуси в самоделките няма да е лошо, за да гиимам в предвид и да пробвам да ги пропусна:)
Що пък да не минете и без центрофуга така ще си спестите едни разходи, вашите пчели може да пълнят меда направо в бурканите ;) и това не е шега.Това ще бъде едно бижу към градинката ,което ще показвате на своите приятели и не говоря за новото чудо за ,което има специална тема.
Имаш чудесна идея, а дали ще успея да ги дресирам да затварят и капачките...., а като се замисля може и някоя друга работа да им намеря.
Не виждам нищо лошо в направи си сам....Стига да го правиш с желание... Тогава нещата се случват :) Не става въпрос да няма никакви разходи.... то това е непостижимо, инвестицията трябва да е разумна, особено, ако ще е хоби... Дала съм си сметка какво и колко мога да вложа... всичко което надхвърля разумното (според моя джоб) е залитане, което не е оправдано... поне според мен:)
Освен това градинката ми е за лично ползване,не е за показване или изложбена зала... Жалко, че си мислите, че нещо се прави само, за да се показва...Лично за мен това ще е завършеност... близост до природата.. хъхх както искате го наречете, аз търся нещо различно от сивия панел и знам какво искам...
Раничко ми е да си правя експерименти :) Благодаря...