Това което искам да кажа е доста по обем но за сега ще се спрам само на клипа по горе.Толкова ли е сложно едните да се обадят на другите че ще пръскат ? Както се знае всеки пчелар има разрешение от кмета да постави пчелин .Което ще рече че всеки кмет има тел. номер на пчеларя поставил кошерите на полето. Според мен е нужно само едно съгласуване на нещата.
П.П. – Написаното от мен да с възприема като приказка.
Все някога човек си плаща за греховете.Ще разкажа два клипа по спомен които съм гледал преди много време .И двата случая се развиват в щатите . Ако някой ден ми попаднат отново ще ги кача.
В първия се разказва за един ловец който бил в гората и преднего изскочили две сърни. Той вдигнал пушката и стрелял . Броникето излетяло от цевта и замръзнало пред него. След това се появили две извънземни човечета .Сиви на цвят с големи очи , които му казали : „ Ти създал ли си нещо че искаш да убиваш ? “ Слеващото кето си спомня е че лежи в бплницата .
Втория случай е с една американка.Тя разказва следното : По време на сън дойде този който контактувам с него и ме заведе в ада .Там имаше едни маси и на които лежаха човешки души в сиви тела .Беше ми обяснено че на грешните души им се давали служебни тяла , Дяволите им чупеха костите а те крещяха ужасно. След това костите им зарастваха а дявола ги чупеше отново и отново .
Друго което казва жената е че видяла как едно бебе крещяло към един мъж с думите : Не и дсвай да ме убие “
Когато той я върнал в стаята и тя го попитала защо и пичинява това а той и отговорил : „ Ти нали не ми вярваше “
Да повторя какво е казал малкия Вячеслав на майка си : Човек не знае нищо за себе си и за Земята на която живее “ .
Още приживе е казал че дявола се готви за война с Господ.Казал още че човек го чакат много тежки изпитания .Големи жеги и студове.На някой места темпетатурите щели да достигнат до – 200 градуса. Водата щяла да изчезне и само на някой места щяло да останат малки езера но тя нямало да бъде гидна за пиене .И поради това че хората мислели че динозаврите са измрели преди стотици хиледи години ,Господ щял да ги пусне отново на повърхнодта .Щели да загинат много хора когато оивали за вода на езерата защото са загубили инстинкта да се пазят.(Предполагам че тези които имат домашни животни ще са първите.Може би това е имал в предвид когато е казал че животните не са създадени да живеят в къщи. ) Той много се смял когато учителите казвали че динозаврите били измрели преди стотици милиони години . Та тя Земята не е толкова стара – казал той. И т.н. и т.н. .......
Мислех да е само няколко реда а то какво се получи ?
Аз по принцип пропускам дългите статии ако не ме грабнат от първия ред.