Специално за " въпросния човек" искам да вметна, че е един вид пчелар - шоумен и доста от нещата които говори са с едничката цел да става весело... (поне доскоро беше тъй и не вярвам да е изменил на себе си...):bigsmile:
Преглед за печат
Малко за банките и инфлацията, доколко е така :), но понеже съм забелязал че пускате отвреме навреме разни статии и видеа с по-конспиративна насоченост и аз да пратя нещо.
https://www.youtube.com/watch?v=y4SGsneWQgU
Здравейте, колеги!
Направих пчелин в нова градина, която посях есента на 2022 г. Но от този и миналия месец като ходя установих, че мястото е страшно ветровито.Даже вчера при ураганните ветрове имах 2 изхвърчали капака. Добре, че не е паднал някой кошер, тъй като са с по 2 магазина под плодниците и са височки. То е ясно, че няма да са в тази конфигурация занапред. Но дайте идея с какво да си направя мястото малко по-скътано. Имам даже странното чувство че този вятър им пречи. Предполагам, че като се поуспокои времето няма да е чак такъв проблем. Иначе около мен има акация,овошки, билки и мястото не е лошо, макар, да не съм минал един сезон за да мога да анализирам. Предполагам, че с течение на времето , след като пораснат овошките, ще стане по-добре,защото дърветата ще пазят, но това ще стане след поне 5-6 години. Но в момента как може да се спася от този вятър. Направи ми впечатление, че дори и да е по-спокойно времето, там пак си има вятър. Моля за съвети!
Прикачен файл 12042
Изрезки(капаци), от някоя дърводелна, където бичът трупи. Сълкъмови коли и изрезките се коват плътно идна до друга. Ще издържат 6-7 години.
В близост до тебе, стружна имаше в Стефаново, но не знам дали работи все още. Има и в Добродан.
Всъщност,целта на оградата е не да спре вятъра,а да го пропуска-прецежда,иначе....ще му разкове пироните:bigsmile:
Имам два кошера на течение вече 7-8 години май мед от тях не съм вадил иначе не ме мъчат ни се роят ни мрът живуркат си там в тяхната си нирвана
Така и така пишете за вятър, аз имам един кошер на края на редицата, който е по - сръдлив от другите. Дава много мед и е много жизнен, дори и след смяна на майките, обаче се надига и започва да жили, доста повече от другите. Може ли да има общо това че е в края на редицата. Звучи сигурно абсурдно но да питам все пак...
Понеже видях че си отговори. Аз останах разочарован по принцип. Това което се пише там не е за пчелите и за пчеларстване. А са някакви заяжданици между хората и някаква политика за някакви пари. Няма как при толкова разделени хора да се постигне какъвто и да е било резултат в дългосрочен план. Това е и една причина в България нещата да не вървят. Няма гражданско общество и хората не се уважават помежду си. Всеки гледа самостоятелно да се оправя, а това не е хубаво. Живял съм и в чужбина и това може би е една от съществените разлики. Там има общество и хората се зачитат помежду си.
ЗА КАКВО ОСВЕН СКАНДАЛНОТО ДРАГ КУИН ШОУ, ПОТРЕСЛО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
https://novini247.com/novini/za-kakv...a_6154389.html
Европарламентът одобри забрана за нови коли на бензин и дизел след 2035 г.
https://www.svobodnaevropa.bg/a/32271287.html
Здравейте.Как започна новия сезон ?
С пожелание към всички пчелари за високи добиви през тази година.
При мен кайсиите и прасковите са тотал щета. Ще се ядат основно сливи,череши и ябълки. Отново. Взе да ми писва.
На какви пари изкупуват восъка в магазините, някой може ли да даде актуални цени? Да не се мина че ми трябват 5 кила евтин восък без никакви претенции за цвят, мирис и алабала. Може и от болни семейства. Само да е восък и да не е осапунен
А бе за пиене е лесно, все ще се намери откъде да купиш. Я от магазин, я от човек. Ама за ядене, за ядене няма качествени плодове.:laughing: Специално за кайсиите, пък и за прасковите, от пазара/магазина винаги са или кисели, или горчиви, а много често комбинация и от двете. Но каквито и да са, при всички положения винаги са сухи. Което дори и да е съвсем разбираемо, имайки предвид че са брани зелени и са зреели докато са дремешкани насам-натам, никак не е приемливо. Поне за моя вкус. Моята кайсия си е сладка, сочна и ароматна. И когато си откъсна от дървото и отхапя, мога да се закълна, че усещам слънчевите лъчи, които са я бомбардирали до същия този момент. Пълна наслада за сетивата.
д-р Стен Екберг. Не знам дали сте попадали на този уникален пич. Ако не сте и имате проблеми с наднормено тегло, високо кръвно налягане, преддиабет или диабет тип2, омазнен черен дроб, висок холестерол и т.н. проблеми на съвременния човек и искате да си помогнете, изгледайте някой от многото му клипове в ютюб. Примерно:
https://www.youtube.com/watch?v=EWCzkLdfJdo
Вие си решавате какво да правите със себе си, но на мен би ми доставило огромно удоволствие, ако с това помогна на някого да подобри здравословното си състояние и качеството на живота си:cool:
Чесън от градината на баба от Египет
Прикачен файл 12056
П.П. Д.Д. /не е дълбоката държава/ казва, че като го яде после около него вси зли сили са мортос.
23 април 2023 - Поход за мир
https://slivenmedia.com/news/23-april-2023-pohod-za-mir
Съжалявам бат Жоро, но това не е поход за мир. Лозунг с купчина банални фрази, без никаква реална цел, никакво реално решение на проблем, нищо! Розови облаци и ключ към рая. Яко прозира утопичен комунизъм, от който ми е писнало до болка и тези овчи разсъждения "да се наведем, докато премине бурята"! Как не ги заболя наведени да стоят?! "Мир между братски нам народи...." Ма те се колят във момента, а се е случвало и друг път в последните 100-110 години!!! По-назад във времето да не говорим!Замитат историята, а тя учи! Ако се повторят същите грешки, ще има и подобен резултат. Мерси! Аз не желая да ставам съвременник на нов Хитлер или Сталин. Една от участващите организации е с име Св. Георги !!! Име на войн, боец, изобразяван носещ оръжие в битка със митичен звяр. Плоско. Лозунгите им хипарски, а символът им войнствен:))) Това ми е мнението за събитието от линка. Ако има обидени, не това ми е целта!
Георги Иванов, космонавт и най-великия българин подкрепя Походът за мир на 23 април
https://www.youtube.com/watch?v=k4Zb9U32yDQ
Тоя поход за мир със развяване на знамената и символите на агресора, в буквален превод означава унищожение на Украйна. То и в България сме малко така - за да има мир между теб и крадеца в дома ти, не го наранявай, не го бий, докато не стреля по теб не стреляй по него и, ако не те е уцелил в главата, ти нямаш право да го уцелиш, дори по пръста на крака. Така си е с руския мир - не се защитавай и всичко ще е мирно.
В действителност нямам партийна книжка е разбира се бях и чавдарче после пионерче за комсомола не помня вече по убеждение съм монархист но не ми е чужда лявата идея симпатизирам и мисля, че социализма е по-хуманния строй но в действителност днес такова нещо няма и едвали скоро ще има. Също така мисля, че обикновения народ и от двете страни на барикада има полза да има две конкуриращи се система.
А относно похода разбирам идеята му и е вярно, че се интересувам какво мислят хората по-въпроса любопитно ми е.
Споделям мнението на родата от шефа на оногурите а то е, че не одобрява днешната ситуация но разбира защо се е стигнало до нея.
Pfizer и BioNTech искат по 10 долара за всяка ваксина, от която ЕС се откаже
https://www.flagman.bg/article/292630
Влайчо Жечев – (Дядо Влайчо) “Вие няма да повярвате, но ще дойде време, когато мъжете ще носят обици и ще си слагат забрадки и ленти на косите. Те ще започнат да приличат на жени, а жените – на мъже. Светът ще се побърква. Но няма как – и това ще трябва да се изживее… Затуй ви казвам: ако е потребно да се мине през ада, вие продължавайте да вървите, без ни за миг да спирате, нито да се обръщате назад.“Ще има чистене… И за нищо на света няма да бъде онова, което хората се надяват и очакват. То е нещо, което човешкият род още не е виждал, не е чувал и дори не е подозирал за него. Това върховно „пречистване на души“ ще стане чрез силата на Природата. Българският корен е здрав, дълбок и жилав. Нацията ни ще оцелее в задаващите се изпитания.
Всички пророци, познават малките подробности, като в случая, а точно Голямото, Важното, само се загатва!?!? Кога, защо, колко....!?!? Та, ето и един виц...
Известна врачка, много познава...
Идва един мъж и почуква на вратата:
- Кой е?
Попитала отвътре врачката.
-Да та е..а във врачката!?...отвърна мъжът и си тръгнал. ;)
Евродепутатите подкрепиха присъединяването на ЕС към Истанбулската конвенция. Какво следва от това
https://www.svobodnaevropa.bg/a/32406161.html
Беинса Дуно, Петър Дънов
https://www.facebook.com/groups/Bein...6283112105899/
,,Казвам: Всички трябва да се молят, да станат проводници, да дойде Божието благословение. Казват: "Кой ще победи?" - Ония хора, които носят Любовта - те ще победят. Казвам, че този порядък, който сега съществува на Земята, няма прах от него да остане. Аз ви казвам, че до 45 години ни прах няма да остане от него. Всичко туй трябва да се измени - това е Волята Божия в света. След него ще дойде нещо по-хубаво."Свършекът на века" се изразява в едно чистене на старото човечество, за да може на негово място да дойде новото човечество. Това чистене и свършекът на века се извършва от един период от 45 години. Този период е започнал от 1900 г. и ще завърши през 1945 г. Вие всички сте очевидци на онова, което стана през този период.
От 1945 г. започва друг период, който ще трае също 45 години до 1990 г. Идват такива времена и идва такава власт, че който й се противопостави, ще си положи костите на земята. Настъпва една голяма диктатура, допусната да изчисти застоялата тиня. Когато се размъти една вода, трябва да мине много време, за да се избистри течащата вода. През този период ще тече мътна вода. Някои от вас няма да дочакат свършека на този период и ще си заминат, но други непременно що го дочакат, за да засвидетелстват на думите Господни.
След този период ще има кратка почивка до 1999 г., която ще бъде най- благоприятна в духовно отношение за Бялото Братство.А след това ще дойде новият период, с още по-страшна диктатура от тази, която има да дойде. Тя също ще трае 45 години. За нея се говори и в Откровението на Йоана, гл. 21, ст. 8: "А колкото за страхливите, невярващите, мръсните, убийците, блудните, чародейците, идолопоклонниците и всички лъжци, тяхната участ ще бъде в езерото, което гори с огън и жупел."
От трънения венец на България ще се изплете великото благо на балканските народи и славянството и само по този път ще се дойде до обединението.
Какво ще стане с България и с българите? - Онези, които са направени от кал, ще се стопят. Онези, които са родени от чиста вода и от светлината на Духа, ще имат велико бъдеще.
Аз познавам душата на този народ. Тя е изстрадала много от своите учители, проповедници и управници. Тя има още малко да пострада, след което тя веднъж завинаги ще се освободи от старото робство.,,
ННападнати сме от дегизиран глобалистки комунизъм
https://bulgarianconservatives.eu/na...tki-komunizam/
h
,,Отлично, браво! Но, дори само една десета от кравите в Индия да отделят неизбежният при храносмилането си метан, парниковите въглеродни беди и техният въглероден отпечатък върху планетарния климат, ще бъде по-значителен от този на цяла Швейцария. Не че и там няма крави, но в Индия те са даже свещени, не можеш да елиминираш ефекта на тяхното изпърдяване с политически коректни квоти или да ги обложиш с въглероден данък. Ще ги обидиш дълбоко. Ще разпалиш религиозна и културна война. Да не говорим за това, че много хора зависят за отоплението си от субстанция, която в нашият простонароден език, се нарича гюбре. Сушено и складирано. Много въглерод, много голяма заплаха за затоплянето на планетата Земя.,,
...........................................
Здравейте.Преди няколко дена реших да погледна какво ново разказва Ирина Подзорова.Това е една контактьорка от Русия.В момента тя една от най много слушаните контактьори.Преминавам към това което казва в последните клипове отпреди няколко дена.Тя се свързала с този извънземен който преди около седмица бил свален и заловен от украинските воени.Когато ги попитал защо го предават на американските воени те му отговорили че тях не ги интересува кой е и какъв е и затова го предават на американците. В същност какво се било случило ? Той решил да се срещне а ръководителите на Украйна и да ги попита наистена ли ще исползват обеднен уран в едни от най плодородните земи на планетата ? Но не успял да стигне до тях. Той искал да им каже че този обеднен уран ще зарази земята а голяма част от него река Днепър ще отнесе в Черно море. Което бил много опасен за мозъка на човека. Искал още да им каже че ако направят тази глупост то урана му е нужно много години докато се изчисти. Което ще рече че докато се разпадне ще се раждали ненормални деца.
Вчера Ирина отново се била свързала с него и той и казал че не се виждала възможност да го овободят. Американските воени му били казали че докато не им даде оръжие с което да победели руснаците , китайците и северно корейците нямало да го освободят. С една дума да забрави. 50.00 мин.(за тези които разбират руски)
Украинците са заснели на видео как нещо като метеорит пада от небето. Някакъв учен казва че това не може да е метеорит защото метеоритите падали под ъгъл 12 градуса . А този паднал вертикално.
Да спра да ви занимавам с това.Друго е по важно .Питам се защо американците са решили да разположат базата си точно в най плодородните земи на България.Дали и за Добружа нямат същите намерения ?
По долу клип за по любопитнире това което казва духът на принцеса Даяна.
В съкратен вид : Тя се била природила в 14 бозие ниво и загинала в 7 божие ниво.Ангелите хранители били взели решение да прекратят живота и да не достигне 5 божие ниво.Тя била заложила да живее 73 години но ..........
П.П.- Забравих да спомена че в предишех живот бил Константин след което го прикръсъили на Кирил. Бил превел на славянски някой много важни римски ръкописи.
https://www.youtube.com/watch?v=EMq5adj7YT4
https://www.youtube.com/watch?v=tfGCSRQGpuM
В тукашния Лидъл има ден на гръцката кухня .Има и гръцки мед.
Прикачен файл 12073
Прикачен файл 12074
И тва си го изгледал,че и на нас го преразказваш и препоръчваш.
:crazy:
Предполагам че не се досещаш какво съм искал да кажа по горе ? Ако Украинците направят тази глупост и започнат да се гърмят с обеднех уран то този уран заедно със зърното ще го ядем като хлебни изделия . Отделно река Днепър когато замърси Черно море рибата ще стане опасна за консумация .За плажовете да не говорим .Всички туристи ще изчезнат.Цитат:
Първоначално публикувано от morning
Не искам да си помислям ако нещо подобно се случи и в България. В Добрич ,Силистра и Варна ще зпочнат да продават чист балкански мед от Петрич. Всички знаем колко са находчиви нашите търговци. Всички известни медии ще започнат да обесняват колко е опасно да се купува мед от България. Пчеларите ще бъдат принудени да станат казанжии.
Надявам се това да си остане една лошо разказана приказка.
Ще казваме, че меда е от Китай. Само минава през България. "Всички знаем колко са находчиви търговците".
https://www.youtube.com/shorts/1B6ex1RlOcM;)
Едва ли някой простосмъртен знае какво става там от години се готвят и двете страни на конфликта включително и терена от едната страна коалиция от около петдесетина държави помага с пари оръжие от другата страна една империя де е водила над двеста войни за 5 века и много малко е губила да кажем под 10%
От едната страна около половин милион войска от другата поне толкова.И хиляди снаряди на ден а вече месец са на едно место и се местят с някви метри. Чудна работа.
Цитат:
Първоначално публикувано от Георги 1974
Жоре кой крив кой прав от двамата никой не знае. Искаха си война имат си война.
Една друга новина ако може да се нарече новина.
Ердоган в помощ на българските пчеларии и не само на пчеларите ...........
https://www.youtube.com/watch?v=Q6epjqn4o2Y
Този писател, в повечето случаи се опира на част от фактите и гради някакви теории пълни с конспиративни схеми, откровено нелепи. Непрекъснато повтаря четете, мислете и в същото време измислици бол. Добре "рисува', нали е писател:). Изгледах някои неща. Е не става за анализатор! Твърде субективен и доста фантазия влага. Вероятно за някои е убедителен, но и Кашпировски беше ...
И той деца храни. Аз чета само техническа литература. Човек за да чете романи трябва да има много свободно време.
Има и някой верни неща от това което казва. Така е ако имам облаги от някое правителство ще ги хваля и ще гласувам по „ съвест “ за тях.
https://www.youtube.com/watch?v=w0MoXgMuHCs
Ами с това извънземно, наистина е мистерия. Инак само украинците ли са заплаха, че могат да използват обеднен уран? т.е. от руZнаците нямали такава опасност? Доколкото помня, путин и медведев открито заплашиха, че ще използват ядрено оръжие около стотина пъти - от украинците сякаш нямам спомен да са отправяли такива закани.
Апропо, по- добре се тревожи какво качество е българското зърно, с което се храним - бидейки пчелар се предполага, че в някаква степен си наясно за какво тровене иде реч из нашето земеделие. Не ми се рови да ти покажа само във В. Търновско, за последните десетина години, колко пъти във вестник "Борба" съобщаваха за питейна вода замърсена с пестициди. Сега се сещам и за водата на Хасково, в която бяха намерили уран.
Малко преди да започне топурдията техния гури говори за възвръщане на ядрения статут на странаъа а едно е да се говори а друга да се действа кой използва снаряди с обеднен уран и какво точно означава обеднен, сърбите могат да кажат. А и до днес баш се не знае кой обстрелва запорожката АЕЦ.
П.П.Знаеш ли нещо интересно за пропагандата много хора днес не знаят кой е използвал ядрено оръжие дори и в Япония.
„ откъде .................информация “ Аз немога да знам откъде черпи информация но бях изненадан когато една жена от БГ ми каза по телефона че не валяло дъжд защото американците пускали бомби да нямало облаци. Когато я попитах откъде има тази информация тя ми каза че на една нейна колежка мъжът и работел в държавна сигурност и той и бил казал. Предполагам че и този има познати в държавна сигурност.
За мен и Путин и Зеленски .............Говорят едно а правят съвсем друго. За тази война не искам повече да говоря .Защото и малките деца вече разбраха .......
За книгите мисля че всеки си има свое виждане .
Пропусналнал съм да спомена че въпросните извънземни са казали че руснаците и те ще започнат да стрелят с обеднен уран.
Явно не си чул че българското зърно залежава по складовете а на негово място вкарват украинско фуражно в БГ мелниците.За да подбият цените на нашите зърнопроизводители.
Нали това бил предтекста на Путин да нападне Украйна защото старците в Сибир започнали масово да умират.И той решил да разбере каква е причината.
А ти щом си от Велико Търново знаеш римските чешми.Чувал си за чешмата в Самоводене.Там водата извира дълбоко от недрата на земята и не е замърсена за разлика от Йовковската .вода която събира боклуците по поляните.А на вилните зони къде се вливат мъсотиите? Директно в язовира. Искам да кажа че хората не ядат всеки ден мед но всеки ден пият вода. Следователно водата се оказва по опасна за здравето на хората от меда.
Така се подбиват цените на най- силната гилдия и лоби в България. Всичко си го направиха зърнопроизводителите, никой не им е виновен и те са съвсем наясно с това, а като цяло "загубите" им на практика означават по- малка печалба, нищо драматично. Колкото да украинското зърно, то нищо не променя.
АЗ не говоря за цените а за качеството на зърното. Някой по горе ми беше написал че си губя времето да гледам глупости. Да много глупости има в интернет пространството но между тях се прокрадват и някой истини. Някoй писаха че имало никакви лаборатории по украинската граница . А други написаха че това били фантасмагории на болни мозъци.Да но защо зпадняците ползват украинското зърно като фураж а не го консомират директно като нас българите ? Явно има нещо. И то се знае но не се говори в публичното пространство.
Това за цената оня от Скат ТВ го казва в прав ред . Той казва следното. Всички в България са се насочили към зърнопроизводството.Да наистена добивите са огромни но килограма зърно струва стотинки. Или казано по накратко евтина продукция бедна държава. Мога да го обесня и по друг начин .По разбираем . Аз произвеждам автомобили ,Пчеларя произвежда мед.Минава някаква криза и двамата губим по 50 % от парите си. Пчеларя губи няколко стотин хиледи лева а аз губя няколко стотин милиона лева . Да обаче на пчларя му остават няколко стотин хиляди лева а на мен ми остават няколко стотин милиона лева.
Здравей! Съгласен съм. Трябва и друга версия, но по възможност достоверна/официална. Така или иначе всички лъжат. "Думи през плета речени" съвсем не вършат работа. Запомнил съм нещо от далечните соц години. По време на Либийския конфликт, властите съобщиха, че либийците са отблъснали успешно всички американски атаки, благодарение на руските ЗРД. Е да, но очевидец ми каза, че още в началото на мястото на един от дивизионите край Триполи са останали само руини.Очевидеца ми е много близък приятел и по това време беше в Либия със семейството си. Тогава в Либия, както и в България е имало поделения с руски персонал. Странно;), но са оцеляли само те. В либийските ЗРД и било тотал щета. По стечение на обстоятелствата служих, като оператор РС(насочвах ракетите по една от координатите) в ЗРД край София. Много от нещата си ги обясних. А когато, по мое време(1987г.), гръцки, натовски!!! Ф16 прелетя над София , стана ясно и на практика, как стоят нещата. И още един позор за прехвалената руска техника. Малък самолет кацна на Червения площад, без никой да знае от къде е дошъл. Спомняте ли си случая? Не бива да се опираме на "писателски" версии!!!
Айде стига джендърска пропаганда.
А пък, аз се чудя, дали са дали на Емили самобръсначка в ареста...:laughing:.
Едно от предсказанията в последната книга на Библията Откровение на св. Иоан Богослов, при което се споменава река Ефрат, гласи:
https://ads.glasove.com/www/delivery...&cb=ad5c8cb133
И шестият Ангел затръби, и чух един глас от четирите рога на златния жертвеник, що е пред Бога;
гласът говореше на шестия Ангел, у когото беше тръбата: освободи четирите Ангела, вързани при голямата река Ефрат.
И бидоха освободени четирите Ангела, които бяха и приготвени за часа и деня, за месеца и годината, за да убият третината от човеците.
Шестият Ангел изля чашата си в голямата река Ефрат; и пресъхна водата й, за да се приготви пътят за царете от изгрев слънце.
**Откровение 9:*13-15, 16:12
https://www.rikoshet.org/%D1%80%D0%B...5%D1%80%D0%B8/
България с най-ниски икономически загуби в резултат на климатичните промени в ЕС
https://www.actualno.com/economy/byl...s_1830827.html
Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/economy/byl...s_1830827.html © Actualno.com
Климатичните промени водят след себе си бедствия като суша, наводнения, бури и други събития, свързани с климата, като всичко това води до икономически загуби. Икономиката на Европейския съюз е загубила над 145 млрд. евро през последното десетилетие в резултат на събития, свързани с климата, съобщава Евростат. Икономическите загуби, свързани с климатичните изменение, нарастват със средно 2% на година през последното десетилетие, сочат изчисленията на Европейската агенция по околна среда, публикувани от европейската статистическа служба. На фона на всичко това, България се оказва страната с най-ниски икономически загуби в резултат на събития, свързани с климата. През 2020 година икономическите загуби в ЕС, свързани с климата, възлизат на 12 млрд. евро. Най-високо ниво на загуби е било отчетено през 2017 година (27.9 млрд. евро) в резултат на горещата вълна, регистрирана в Европа, предизвикала суша и диви пожари. От друга страна, годината с най-ниски икономически загуби е 2012 година (3.7 млрд. евро).
Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/economy/byl...s_1830827.html © Actualno.com
МОМИЧЕ НА 800 МИЛИОНА ГОДИНИ, ЛЕЖАЩО В КОВЧЕГ?
Принцеса Тисулски може да е била член на предишното човечество.
https://otslabnete.koshachek.com/art...v-kovcheg.html
През 1969 г. в село, наречено Tisulskago в Камерово, работници в местната въглищна мина са попаднали на нещо шокиращо.
По време на минните работи те са заседнали под почвения слой на дълбочина 72 метра.
Миньорът, който се казваше Карнаухов, който в началото откри необичайното нещо, дори не знаеше какво точно може да бъде. Беше дълъг няколко метра и висок почти метър. Материалът му беше мрамор и беше като огромна кутия.
Когато бяха напълно изкопани от земята и извадени на повърхността, миньорите бяха поразени от намереното, защото това беше огромен мраморен ковчег.
..................
Къде има такава информация ?Цитат:
Първоначално публикувано от rumenggr
Той човека в този си клип казва че най силната му страна била икономиката.
https://www.youtube.com/watch?v=jELUwysUDdY
Преди време бях написал че бананите се обгазяват няколко дена преди подан. Това се правело с търговска цел да пожълтеят .Някой ми писа че това били пълни глупости. На снимката се вижда машинката и течноста за опушване.
Прикачен файл 12092
Днес говорих s едно момче от БГ. Та той рече че постояно замерват за радиация. Облъка който е тръгнал от Украйна за сега се движи към Полша. Но тoва не означавало че може да си промени посоката. Става дума за тези снаряди с обеднен уран които ползват на фронта. Защо нашите медии нищо не споменават по въпроса?Цитат:
Първоначално публикувано от morning
Аз миссля че това с ядрените ракети е само дрънкане на оръжие. На тази мисъл ме навежда едно исказване на Вячеслав което е направил прижеве още преди повече от 40 г.. А то е следното : Мамо американците ще обикалят околок Русия но никога няма да преминат границите. Може би това е причината да насъскват Украйна срещу Русия, И един ден когато разберат че от това няма да се получи нищо ще насъскат китайците. За китакците казл следното: Мамо те си имат техни ясновидци и знаят че един ден ще нахлуят в Русия.Те ще бъдат изключително жестоки към тези коита не желята да приемат тяхната вяра. Казал още че (правителите) ръководителите на държавите отначало ще ги лъжат че ще направят така че ще живеят вечно. Но след това ще започнат да ги зплашват. Вече се чува как някой от нашетао правителство се страхуват за живота си. И още е казал : Мамо дявола се готви за война с господ. И т.н. и т.нЦитат:
Първоначално публикувано от Георги 1974
.Прикачен файл 12096
П.П.- Представям си колко наивни ще са бъдещите наши управници че да повярват че ще живеят вечно.
Което ще рече че дипломата не птави човека по умен. Народа казва че гардероба му бил голям обаче празен.
Лошо ли е ако човек иска да знае повече отколкото му е разрешено ?Цитат:
Първоначално публикувано от night
Това престъпление ли е ?
П.П.– Снощи брояча нещо беше заседнал.
Прикачен файл 12097
Как аз виждам нещата в БГ.
Прикачен файл 12098
Най отгоре стои Боян Мага. Под него са кметовете по места . Следват така наречените фирмажии. И най отдолу са фирмените служители.
Боян Мага вдига телефона и казва на кметовете . Ако утре мен ме няма и вас няма да ви има. Те от своя страна свикват събрание и разесняват на фирмажиите че е ако е някой друг на тяхно място утре те могат и да не отворят врати. Фирмажиите извикват началниците на цехове и им нареждат да разеснят на подяинените си че е желателно да гласуват за Боян Мага. Служителите естествено ги интересува нищо друго . Единствено да има ляп .
П.П. – Интересна снимка .
Прикачен файл 12099
Прикачен файл 12100
Сега брояча е заседнал на 25 и добре че е заседнал, иначе - 1-2макс.
Изглежда хората не искат да знаят повече.;)
Ако не знаеш кога беше забранено да се знае - Когато БГ беше сателит на СеСеСеРе (СССР).
Не само забранено, но даже беше престъпно, да се пътува в чужбина, да се общува с чужденци, да се носят къси поли и панталони-чарлстон, да се слуша "Свободна Европа“, да се слуша западна(на гнилия капитализъм) музика. https://www.youtube.com/watch?v=7EWehhSB0s4
"Колко плач, колко страх помнят душите ни,А "извратеняците" зад стената си свиркаха" Слушай от 25с до 56с https://www.youtube.com/watch?v=g4GsbfzxhCY
П.П. Защо се интересуваш от брояча?
Сега разбирам за брояча.:laughing:
Помниш ли, когато Станишев беше премиер, а ББ кмет на София?
Станишев уреди негова фирма да чисти и как с дъждобран ходеше след колата да гледа дали се чисти Сф-я.:laughing:
Самодеен сценарий, Самодеен театър, отврат.:(
П.п. Ти за кого гласува?:cool:
Да преди така беше в наш село. Слетобед в 4 часа, 1 час рок по радио Метроном .Друго удоволствие беше да отидеш на вечерно кино . В наше село имаше и лятно кино . Ако намериш своводно място в някой дискотека си беше лукс .Ресторантите бяха всяка вечер пълни . Като малък си спомням че ме водеха на една люлка с едни синджири ,която се въртеше в кръг. Оня на люлките пускаше „О мами “ „ свогом ..... “ и още някой други песни. Говоря за 70-75 година. Та те така живяхме тогава. Да имаш мотор Симсон Топи -си беше голямата работа. Моторите стояха на улицата и никой не ги крадеше. Мисля че бензина беше 12 ст за литър. Промишлената нафта за нафтовите печки беше 6 ст литъра. Лимонадата 6 ст . Сладки спомени .
П.П.- След два дена търкалям 61 лазарника .
През 93 година се върнах от Германия . Тогава имаше една фирма по бокуците в София .Мисля че беше Волф .
Не съм гласувал.И сега не мисля да гласувам. То там всичко се знае предварително. Един от нашите си отиде по изборите да гласувал по съвест за ГЕРБ . Нямаше го 2 седмици. Явно е влязъл в пачка. Та той е от хората които никога нищо не правят без пари.
Един наш българин разказвал че го извикали в БГ като агитатор в техния край .Когато му казли да агитира за БСП той рекъл :Ама нали сме от ДПС ? Оня му рекъл : Теб какво те интересува това нали си вземаш парите. Казал още че на някой отговорни другари са давали по 250 лв. на глас.
Аз нисля че трябва да се създаде още една партия на малцинствата. И тогава те двете сами ще се изядат от алчност.
без цитат може да се изгуби връзката, ама както и да е.
А 2 толумбички и една боза от 6, поръчвал ли си?
Тези цени не бяха ли поствани от някой?
П.п. Друмев, ти ли си?:cool:
Помниш ли цената на гумените цървули или си бил от активните крад..борци?
Не не съм Друмев.
Кой беше Друмев ?
По брояча разбирам какво е времето в БГ.
Кога и колко дъж вали .
Насадил съм 60 лозички че да ги полее.
Не знам.
Още не съм изчел целия форум.
А ти какво точно искаш да прочетеш ?
Силата на този форум е че в него има хора от цяла България и с всякакви професии и опит. Може да зададеш въпрос но дали ще ти отговорят си е лично тяхно мнение. Ако никой не ти е отговорил може да се дължи на факта че човека койт знае отговора още не е прочел въпроса ти.
Тази ротация не я разбирам но погледнато логично ЕС май работеше на този принцип.До колкото ми става ясно че много слабите държави като България се явяват най малкото колело в системата. Погледнато реално по малкото колело би трябвало да се износва много по бързо от големите. Което ще рече че се нуждаят от повече подръжка.Или казано по накратко има много повече разходи от по големите колела. Като се има на предвид че БГ е държава на леката промишленост ще рече че и приходите и са минимални .Как съществува такава държава след като разходите и са по големи от приходите? Според мен БГ правителството иска да се превърне в едно малко ЕС в собсвената си държава. А редовите българи да превърне в малки колелца. Питам се тия българи как ще оцеляват в бъдеще след като приходите им ще са по малки от разходите? И каква душа би трябвало да носят тези управляващи за да кажат на хората че от днес вашите деца трябва да ядат по малко за да има повече за нашите ? (Това го каза един господин по телевията че било по изгодно за БГ да вдигнат данъците отколкото да вземат нови заеми . Така е господине . На чуждия гръб 100 тояги са нищо.)
Аз мисля още че те се стремят към такова управление на държавата за да няма виновени след време.Едните ще кажат ние не знаем кави са ги вършили ония докато са били на васт.Другите и те ще повтарят същото , И така виновни няма да има а хазната ще е празна.
............Не винаги това което се казва е истена .....................Джон Кенеди
За тези които се интересуват от личноста и неговия живот. Контакта с душата на Кенеди е осъществен с помоща на Ирина Подзорова/ Контактьор като Баба Ванга.
..... Не ме убиха тези които бяха осъдени .....
..... Имаше заговор против мен между банкери и воени .....
..... Банкерите се бояха да не национализирам долара .Да си остане за тях като средство за господство ......
.....Похитителите бяха петима . Имаше и от моята охрана .Едил бял и двама мургави......
.....Предишното ми въплащение беше като Линкъл ....
.....И тогава и сега исках да освободя народа от колониалното владичество на долара.....
.....Не съм имал пряк контакт с извънземни ,,,,,
.....Когато се изтреля една ядрена ракета се получава промяна в енергийното поле на Земята.....
.....Диспечерите съобщават за това и веднага се изпращат летящи чинии прехващачи.....
.....Ако се установи че са ядрени се прехващат.....
.....Всичко се случва за секунди.....
.....Знам един банкер който се занимаваше с наркотици.....
.....В момента имам 8 предложения за прераждания.......
.....3 от които са на Земята а едното е в Русия.....
.....Ако това се случи то няма да е по рано от 20 години ......
.....Все ще го обмислям това прераждане....
Беше ми интересно когато в друг извънземен беше казал че на Земята нямало действащи ядрени ракети . Този Кенеди ми даде яснота по въпроса . Те са действащи но ги следят много из късо. На практика се явяват неработещи ядрени ракети.
Това което искам да кажа е доста по обем но за сега ще се спрам само на клипа по горе.Толкова ли е сложно едните да се обадят на другите че ще пръскат ? Както се знае всеки пчелар има разрешение от кмета да постави пчелин .Което ще рече че всеки кмет има тел. номер на пчеларя поставил кошерите на полето. Според мен е нужно само едно съгласуване на нещата.
П.П. – Написаното от мен да с възприема като приказка.
Все някога човек си плаща за греховете.Ще разкажа два клипа по спомен които съм гледал преди много време .И двата случая се развиват в щатите . Ако някой ден ми попаднат отново ще ги кача.
В първия се разказва за един ловец който бил в гората и преднего изскочили две сърни. Той вдигнал пушката и стрелял . Броникето излетяло от цевта и замръзнало пред него. След това се появили две извънземни човечета .Сиви на цвят с големи очи , които му казали : „ Ти създал ли си нещо че искаш да убиваш ? “ Слеващото кето си спомня е че лежи в бплницата .
Втория случай е с една американка.Тя разказва следното : По време на сън дойде този който контактувам с него и ме заведе в ада .Там имаше едни маси и на които лежаха човешки души в сиви тела .Беше ми обяснено че на грешните души им се давали служебни тяла , Дяволите им чупеха костите а те крещяха ужасно. След това костите им зарастваха а дявола ги чупеше отново и отново .
Друго което казва жената е че видяла как едно бебе крещяло към един мъж с думите : Не и дсвай да ме убие “
Когато той я върнал в стаята и тя го попитала защо и пичинява това а той и отговорил : „ Ти нали не ми вярваше “
Да повторя какво е казал малкия Вячеслав на майка си : Човек не знае нищо за себе си и за Земята на която живее “ .
Още приживе е казал че дявола се готви за война с Господ.Казал още че човек го чакат много тежки изпитания .Големи жеги и студове.На някой места темпетатурите щели да достигнат до – 200 градуса. Водата щяла да изчезне и само на някой места щяло да останат малки езера но тя нямало да бъде гидна за пиене .И поради това че хората мислели че динозаврите са измрели преди стотици хиледи години ,Господ щял да ги пусне отново на повърхнодта .Щели да загинат много хора когато оивали за вода на езерата защото са загубили инстинкта да се пазят.(Предполагам че тези които имат домашни животни ще са първите.Може би това е имал в предвид когато е казал че животните не са създадени да живеят в къщи. ) Той много се смял когато учителите казвали че динозаврите били измрели преди стотици милиони години . Та тя Земята не е толкова стара – казал той. И т.н. и т.н. .......
Мислех да е само няколко реда а то какво се получи ?
Аз по принцип пропускам дългите статии ако не ме грабнат от първия ред.
https://www.youtube.com/shorts/NCj56h-81yw
https://www.youtube.com/shorts/Yr3BJ1P8wYw
https://www.youtube.com/shorts/M97bgi1e1wE
https://www.youtube.com/shorts/nPbuPZORBzI
https://www.youtube.com/shorts/6vnl-nb_t9E
https://www.youtube.com/shorts/E2MFd9Vd6SA
https://www.youtube.com/shorts/iUvSkisBOno
https://www.youtube.com/shorts/699eQUiwjU4
Моя телевизор работи .А сега как е ?Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Явно телевизора има значение. :bigsmile:
И двата пъти ползвам иконата която ми препоръча.
Прикачен файл 12123
Без икона.
Кратка приказка от Ирина Подзорова която се явява контактьор с неземни цивилизации .
Кратък превод.
Кралския рептил е висок 15 метра и има крила като на прилеп.
Костите му били кухи.
Те живеят до 2500 години.
Матриархат.
Отлагат яйца.
Бременоста продължавала 36 години.
През целия си живот снасяли до 27 яйца.
Когато една душа искала да се всели в тяло тя питала женския рептил дли я иска за майка.
Ако той се съгласял те се опоснавали и започвали да търсят баща.
Детето душа подсказвало на майката къде да търси баща.
.........................................
Той бил чувал за такива които можели да въздействат на други от разтояние.
Те били от ордена на шесте.
Това те осъществявали като въздействали на рецепторите на мозъка а те на емоциите и поведението на човека.
Поради тази причина не ги искали в междузвезния съюз.
П.П. - От опит знам че една цивилизация колкото е по малко развита е повече предпочитана от ордена на шесте.
https://www.youtube.com/watch?v=Gb2AOy--Rd8
Още една приказка от Ирина.
Флуорид . Фтор.
Добавяли го в пастата за зъби .А в Америка и Русия го добавяли в питейната вода.
Прикачен файл 12138
Мидгас Каус от планета Еслер казал че от него се разпадали костите на човека и се отлагали в други органи на тялото като ги калцирвали. Артеросклерозата се получавала в резултат на това отлагане. Пердето на окото , напуканите вени и др.Една тубичка паста за зъби била смъртоносна доза за дете с тегло 14 кг. Когато го попитали защо го добавят в пастата за зъби той отговорил че някой ниско вибрациони плазмоиди са успели да подмамят някой високо поставени служители. ( По скоро са ги заплашили с нещо .) Действало директно на епифизата. А тя била връзката на човек с бога. ( Така нареченето третото око на човек )
( Неможах да разбера какво общо имат радиактивните отпадъци с Флуорида ? Ако някой знае може да обясни )
Малкия Вячеслав казал че дявола по този начин целял да унижи нашите създатели в Галактическия съюз с думите : „ Вашия проект на Земята се провали “ .
Следващата приказка ще е за пчелите.
П.П.– Това е приказка , измислица .
Прикачен файл 12139
Не е нужно да се взема на сериозно.
https://www.youtube.com/watch?v=lad3...aivE5&index=20