А кой точно е препарата би ли споделил?Аз лично за акар съм третирал есента с мравчена киселина на по късен етап и с оксалова киселина и имам 15% загуби зимата което си е напълно нормално
Преглед за печат
Ей, това пчеларя не е като хората.Няма да драсне два реда, да не му откраднат патента на великата рецепта, от която му умират 10 процента от семействата.:bigsmile:
Да Георги Куров,НЕ лъжа!7-8 години,вече не третирам,а смъртността си е като,когато третирах.Е,през пролетта изрязвам няколко пъти далаци,подменям повече от половината,плодникови рамки.Иначе,рамките,след "третиране" със пара и огън,пак си ги ползвам.Майките и тях се стремя да подменям на 100%,ама не успявам.....Тааааа, те така.Може пак да ми туриш равностранния,ако искаш,ама пак няма да третирам.
п.п.И гледам,пчелите да не са в раьон,пренаселен с пчели.
През смартфон влизам и по невнимание съм докоснал знака. Махнах го. Смятам , че всеки има право да си гледа пчелите както намери за добре. за
Е нали е написал по-натам, че реже далаци, ти какво искаш, да им го сдъвче и да го изплюе ли?
Преди няколко дни писах за приятел със смъртност над 95% та излязли са резултатите намерен е глифозат(глифоган) в много високи дози. Доказано е в акредитирана лаборатория. Очаква тези дни да правят репортаж от ТВ така че пак ще пиша
Май-май ще намерят причината за "синдрома на празния кошер". Отдавна го коментираме и тук във форума, ама някои колеги още си го обичат.
Глифозата де.