Е как бе Дончев, да емигрираме разбира се. До последния човек и да се свършва:laughing:
Даже за някои хора, точно тия дето избягаха са най-големата работа от всинца ни:(
Аз когато исках да емигрирам не даваха, сега дават, но аз не искам. Сега излизам понякога и по 4 пъти в месеца зад граница, само за да ги дразня.:bigsmile:
22.01.2020, 10:28
бат тянко
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Все в този омагьосан кръг се въртим, но пак задавам въпроса - какво да направим?
" Да ги избием до крак"?
22.01.2020, 10:29
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от бат тянко
" Да ги избием до крак"?
Аз съм ЗА. ;)
22.01.2020, 12:22
rumenggr
Цитат:
Все в този омагьосан кръг се въртим, но пак задавам въпроса - какво да направим?
Първо! Кой ще ги смени? На кого може да се разчита? Измислим ли го, правенето е на един шамар разстояние.
22.01.2020, 12:31
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от rumenggr
Първо! Кой ще ги смени? На кого може да се разчита? Измислим ли го, правенето е на един шамар разстояние.
И аз все затова питам - какво да направим? Начина? Иначе общо приетите приказки ги знам и аз.
22.01.2020, 12:38
ch.atanasov
Ами дръжте се за курнелия и палете свещи за вота.:bigsmile:
22.01.2020, 13:01
бат тянко
Цитат:
И аз все затова питам - какво да направим? Начина? Иначе общо приетите приказки ги знам и аз.
Начина е да последваме каузи, а също и да инициираме такива, които ни се струват правдиви и от полза за цялото общество.
22.01.2020, 13:02
rumenggr
Цитат:
Първоначално публикувано от ch.atanasov
Клъвнал ме петел! Няма как да им забравя попарата!
22.01.2020, 13:06
Pero Melifero
Цитат:
Първоначално публикувано от ch.atanasov
да де, дръжте се ама вие, щото курнелия като се окаже просто поредната *нелия, за нас пак ще остане да хванем първото:sad:
22.01.2020, 13:48
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от бат тянко
Начина е да последваме каузи, а също и да инициираме такива, които ни се струват правдиви и от полза за цялото общество.
Добре, простотията на българският народ няма да ни помогне да се оправим, но като не можем да мислим, защо тогава не копираме - например финландците или други техни съседи?