Хайде нещо и от мен. Прикачен файл 6899Прикачен файл 6900
Преглед за печат
Хайде нещо и от мен. Прикачен файл 6899Прикачен файл 6900
Комшиите в Черноморец отвориха рибарницата. Сурнах крака, и сега мезим с риба и пием бира! Наздраве!
Една водна чаша вода, сока от един лимон и една лъжица мед от 3,50лв./ кг.
В жегите ми дойде добре. Разхлажда, дава енергия и вода на организма. Мисля утре да си направя 2л. и само това да пия.
Ако на някой му се вижда силно може да намали лимона. Меда няма смисъл да се намаля, цената е само 3,50лв.;)
Гоше ето ти една рецепта от Наталия, дето я давам на хубава жена. Студен чай и топъл .....
Ако не помага, да се спре чая!
Прикачен файл 7015
Истински розови домати с домашно песто. Сиренето е купешко, защото овчето зрее. В пестото вместо кедрови, има орехови ядки. Наздраве!
Браво Тянка!Всичко е добре само сиренцето ме смущава-ще успеешли да го боцнеш с виличката..И още нещо-липсва лед.Наздраве!
Има лед, има и сирене, има ракия! Дал Господ благини всякакви! Само пчелари плажисти няма, да си галим небцетата и да си чешем езиците! Наздраве!
Тянка,готово,разпрягам.И салатата и вечерята и десерта и........
Другата седмица Борката ще направи езика. Ама се чудя дали ще ни върви туй млекце от гърненецето с аперитива, или с десерта?
Един от любимите ми десерти е чаша(чаена) с кисело мляко от щастлива крава,полята с мед ммммммммм.В чашата могат са се резнат кубчета от пъпеш,банан......