Ми то за такваз работа всеки се натиска:) Не е като на къра. И нали съм джентълмен, само паля огъня и отвреме навреме набикалям. Даже и вече рядко намирам за какво да мърморя...
Преглед за печат
Ми то за такваз работа всеки се натиска:) Не е като на къра. И нали съм джентълмен, само паля огъня и отвреме навреме набикалям. Даже и вече рядко намирам за какво да мърморя...
Пълнени тиквики.Само каймата е от магазина....
Е как така на сухо ще ги държиш тези лодчици Ачка? Е пусни ги да плават в някакъв градус де, много ще им ходи.
Ангеле, а мекото на тиквичките какво го правиш?
Виж в тенжерата.Задушава се с лука,каймата и др.Накрая на задушаването се сага сиренето и подправките...Когато се запече се настъргва кашкавал и...готово.
Ачка, не си снимал напитките, с които се консумира този майсторлък. Оставяш това на въображението ни ли?
Ракия,вино,бира...Въобразява си в каква последователност са.....
Понеже си на тиквички Ачка, пробвал ли си ги панирани? Между два резена тиквичка, слагаш по едно парче сирене. После брашно, яйце, галета. След туй майонеза, копър, чесън и кисело мляко. Тиквичките може преди панирането леко да се пекнат на грил или да се пръжнат. С такова мезе хич няма да ти търся махна капал ли си мента в ичкията или не! А ако добавиш и нещо висяло на кокал отиде сезона.....
Утре ще се съм на пържени и подлучени тиквички с кисело мляко и "мигли".А за провесеното-изобщо няма да го развалям с тиквичките....
Знам си аз човека! Друго си е, да седнем в градината, и докато се любуваме на разните му там зарзавати. Да режем тънки слайсове от някой Хамон, и да се опитваме да ги удавим в реки от Мавруд резерва или Мерло! Пък тогава хич няма да се чудя имат ли ресвератрол тия сортове или не! Ама хич няма да ми пука! Сега наздраве с едно ретро и вратни на грил тигана. Няма как прилагам антикризисни мерки. Вие си мерете функциите там.