Чувал съм, че английската кухня не би изкушила един уважаващ себе си чревоугодник, ма знам ли ?
Преглед за печат
Те англичаните на кръчма ходят да се напиват а на китайска закусвални да си похапнат .Виждал съм как чичо англичанин си похапва боб яхния намазан на филийка . Виждал съм и индийска закусвалня където индийците не ползват прибори.Само с ръце .Цитат:
Първоначално публикувано от Георги 1974
Днеска има разнообразие от салатка .
Прикачен файл 11618
Нещо не ме впечетляват тези българските месарлаци .Тази е от кълцаната .Имам 3 вида във фризера и преди пробвзх още 3 вида .Най отвратителната за мен се оказа една навита в малка тарелка . Качествените храни останаха като спомен от моето детство .
Бирата я отварям и я оставям една нощ или един ден да престои в хладилника. Газировката излиза и добива вкусът на наливната бира. Студена и мека.
Да ви информирам, че има промоцена - 17.99 лв на уиски "100 гайди"!
Закръглено - по 0.18 ст. на гайда! ;)
Такива филми като турски и инсиски сериали + американските филми за отмъщение + алкохол действат много лошо на подсъзнателното ниво на някой хора .След което тези хора започват да ползватЦитат:
Първоначално публикувано от дядо борю
Прикачен файл 11626
Това показва на какво ниво са били техните родители и какви знания са им оставили .Нали вече минахме този момент в който се казваше че децата са огледалото на семейството .Казано по моемо човека е с по малко прераждания от останалите и той държи всички да го знаят .
А тук се отговаря на въпроса който ми беше зададен преди време от някой съфорумец (Абе ти предател такъв какво търсиш там ? )
Линк и две снимки от „Коментирай “
Прикачен файл 11627
Прикачен файл 11628
https://www.vesti.bg/tehnologii/avto...myniia-6151010
В тази кръчма наливат бирата директно от тръбата .Отляво завода отдясно кръчмата .
Прикачен файл 11629
На филийка предпочитам например конфитюр от круши и ябълки тия са ми едни от любимите но не знам сорта как се казва имам и едни масловки късни и те са добри.Прикачен файл 11630Прикачен файл 11631
Такива ли ?Цитат:
Първоначално публикувано от Георги 1974
Прикачен файл 11655
Дядо ми имаше в нивата си подобна но с по изразена крушовидна форма и по дребничка .При съзряване имаше червени и жълти оттенъци . Беше много ароматна и сладка.Пресадка на глог .
Прикачен файл 11667
5 л .