http://nivabg.com/wp-content/uploads/2011/07/kosher.jpg
Преглед за печат
Случайно го взех от нета
Колеги, немога да си обясня Вашите тълкувания на разпоредбите дясно ли е, ляво ли е. Живеем в България, където е прието писането и четенето да е от ляво на дясно. Близко е до акъла, че този който ще чете, би следвало да започне от лявата страна погледнато отсреща. Пишело било в Наредбата от дясно на ляво, ами трябва да пише нещо все пак. По принцип, ориентира е от дясно на ляво от позицията на КОШЕРА, а когато човек застане от обратната страна е противополжно. Какво толкова неразбираемо има?
Колата ми е с ляв волан, ама като я погледна отпред остава отдясно.
Намерете старата наредба за маркиране, която важи все още за кошерите които не са по биологично. Вижте в нея как са обяснени позициите на двете табелки и след като знаете как са разположени на кошера ще се ориентирате къде да си сложите и новите.
Някои вече си монтираха табелките. Някои ги очакват всеки момент. А някой няма ли да сподели от къде и как си ги поръча и закупи?
ИЗРАБОТВАМ ЖЪЛТИ ТАБЕЛКИ ПО НОВАТА НАРЕДБА 10
ЗА МАРКИРАНЕ НА ПЧЕЛНИТЕ СЕМЕЙСТВА
За връзка с мен за пчелите използвайте marka@dukov.com
Поръчката трябва да съдържа
-името на ветеринаря който ви обслужва
-неговото ЕГН
-номера на пчелина и селището където се намира
-Вашите имена
-Вашият телефон
-брой табелки
Ако пчелините са повече от един
това се попълва за всеки по отделно
Валери Дуков тел.0888610304
Русе ул.Оборище 29
www.dukov.com за допълнителна информация
Някой знае ли в крайна сметка задължително ли трябва да ги монтираме веднага тези табелки или ако сме в заварено положение ще има гратисен период. Ще сменяме сандъците и не ми се занимава да ги слагам сега и след 1-2 месеца махай слагай и т.н. Някой поръчвал ли е от друго място освен от този господин Дуков, който ги предлага тук? Благодаря предварително.