Защото туй младото само разпалва пожара, ама трябва някой и да го потуши сетне:flame:
Преглед за печат
Защото туй младото само разпалва пожара, ама трябва някой и да го потуши сетне:flame:
Без пари, та чак съмнително... Бонуса да не е... ”пингвин”?!:bigsmile:
Може да знаете много чужди езици, но българския винаги ще ви е нужен.
Я ще се спънете. Я ще се ударите.
Пу,у,у Бат Гошо! Остави родата на мира!:laughing:
Аааа, не така бат тянко. Той и Христо Стоичков "говори" чужди езици, но мамата не я забравя. Как да не го уважаваш /че даже и да го напсуваш/ такъв човек?
Майката е най святото на тоя свят ! Не мога!
Студена вода Бат Гошо използвам само за гледане! За поливане използвам от кладенеца, но само сутрин! Когато температурната разлика между почвата и водата е най-малка. За ракията слагам вода 20 градуса. Не я разреждам с лед, защото влошава вкуса. Пия от хладилника! Лятото вадя от фризера шишето и чакам някоя капка да се стече по него. Тази гледка и като пчелите си идват от паша са едни от най- удовлетворяващите неща в моя живот! Разбира се още много има, но по-малко!
Събрал лъвът всички животни и им казал:
– Нищо не става от вас! Само катерицата и мечката постигнаха нещо в живота като емотикони в скайп.
Жена ми ме прати за масло в магазина и ми каза: "И не забравяй, краварката е в левия ъгъл!" Отидох в магазина, а в левия ъгъл САМО алкохол!
Мъжете търсят 2 неща в тоя живот:
Жена с цел секс и БМВ с цел да му сложат газовo…
- Досега да сте участвали в оргия?
- Амиии… не.
- Значи не ставате за работа в екип.
Мечо Пух не искал да се жени, но мисълта за медения месец не му давала мира.