Днес отново не можах да ги прегледам.Духаше студен вятър.Сутринта температурата-4,-5 градуса сланата беше голяма.
Преглед за печат
Днес отново не можах да ги прегледам.Духаше студен вятър.Сутринта температурата-4,-5 градуса сланата беше голяма.
Те и мои са мърши колега ,а за твоите ако са добре по нашия край скоро ще ги видим.:bigsmile:Ако не скоро няма да имаш време да се гръмнеш,почнаха пръсканията,а ти като по навътре си чувал за работничка и летяща.;)Наздраве аз тая година не го мисля то е решено отгоре.;)
Ай,сефтото вече е факт.За сега само са по напръскали магазините,но все пак и това е нещо.Ясена цъфна колеги.Вероятност в региона от роене 99,9%стягайте се в кръста.;)
Аз разроих днес един и контузих майката. Има още няколко на “ръбъ“. Утре ще получат втори корпус ДБ.
П.П. Вече съм на акация. Ама ако даде нещо вероятно ще се омеша с рапица. Един ден да е, ама ще се застъпят.
Е,нещат и нещат.Надявах се,че ще има някой друг маточник,за да ги разцепя на отводки за по лесно трансортиране...въпреки рапицата....
Ачка след 9 провери пак;)само да не се заблудиш за тиха само смяня 15-20 маточника на 2-3 рамки.
Колеги с които съм си говорил тия дни и са подали храна февруари говорят за супер яки семейства/имаше една песен преди време на В.Найденов/