Като знаеш повече, кажи от кога, а не се присмивай на хората, които не знаят! Защото аз знам, че ти знаеш и ти знаеш, че аз знам, че ти знаеш!
Преглед за печат
Ето ги новите табелки. Нищо сложно няма. Купуваш ги, монтираш ги и си готов. Останалото си го правят в БАБХ.
И моите утре пристигат.Днес ги поръчах. Излишни 120 + лева но какво да се прави.
Какво стане бе, философе (tsc1)? Кое им струва толкова на тея табелки? Големите изисквания къде изчезнаха? Ти къде си в схемата, хората вече харчат грешни пари за да отговорят на изискванията и то по твоята цена, а теб те няма? Ейййй изтърваш кокала, разбързай се малко. ако си изчерпан от идеи описал съм го как става прочети и действай.
Едно време бяха червени,после кой какъв капак сложи,сега са жълти.Всички знаем жълти кой носи.:bigsmile:
Ти май наистина не можеш да видиш нещата от своята камбанария, както казва Матеев. Мен правенето на табелки не ме вълнува, това просто не е нашата пазарна ниша. Но имам достатъчно голям опит в производството, за да мога да преценя кое как се прави и колко са разходите от идеята до реализацията. Това беше многоктарно коментирано тук.
След като знаеш как става, направил си калкулацията перо по перо, описал си как става и можеш да докараш продажна цена 0.30лв/бр защо не реализираш идеята си? Или да си намериш производител, който да приеме сметките ти и да произвеждате и продавате?
Човека, който ги прави и продава е очевидно професионалист и знае цената на нещата - тази табелка с минимална печалба струва около 1лв (1.20 с раходи за ДДС). Казах още в началото на темата приблизително същата цена. Това факт ли е? Факт ли е, че вече табелките се продават на тази цена? Факт! Това не те ли навежда на мисълта, че има и други хора, стъпили реално на земята, а не летящи в облаците.
Когато видя тук обява за такива табелки, на цена от 0.30-0.50лв/бр с ДДС и реална търговия лично ще ти кажа "Евалла" тук в темата и ще те черпя като дойда в Стара Загора.hi;
@Йонко,
Имат ли табелките UV защита или мастилото, с което са печатани да е UV устойчиво? Колко сезона (години) време на живот им дава производителя? Какъв им е гаранционния срок?
То всъщност няма мастило по табелките. Просто материала е специален и са лазерно гравирани. Писмена гаранция нямам, но същия производител прави и ушни марки за козите и кравите от доста време и никой не се е оплакал от качеството.
Пък за 200 грама мед става въпрос. Ако не мога да си ги позволя то какъв пчелар съм Аз.
Браво! Професионализма си личи отвсякъде! Много добър метод е избрал. Най-вероятно и самото рязане и пробиване на отворите става на лазера. В този случай въпроса опира до UV истойчивостта на самия материал. Питай го и ако той не устойчив, пръсни ги след монтажа със специален лак за UV защита. Това ще увеличи многократно живота им.
Ако някой ми изпрати една табелка за тест, имам мощна UV лампа, с която за няколко денонощия мога да симулирам 10-20 години печене от слънцето. И ако материала или оцветяването не са UV стабилизирани, веднага ще си проличи.