И какъв ти е зора? Какво те напъва отвътре?
Преглед за печат
Отдолу на обявата се появява един телефон чат пат. Звънни и ще разбереш. Сърбите по мои наблюдения дори в повечето случаи знаят и български, а докато ти си пресмяташ колко ще ти струва дадена стока/динар лев/ те ти я казват цената в български левове - на момента. За по - лесно. Учтиви са, ще ти отговорят.
Благодаря. Сръбски номер не видях, но има български. Мен всъщност ме интересува актуална цена на това: https://gordyan.wordpress.com/2013/0...5%d0%b7%d0%bd/
Специално за tsc1. Проверих. Имат актуалност и за 2017г.
Слънчо ме изпревари този път и му го признавам blush;
както съм казвал до сега имам 40 дадан блата и ги гледам самичък от събота на неделя. от 3 години на сам ползвам услугите на Gordian tedm и съм много доволен от препаратите им. поръчвам си по телефона и разговора със сърбина направо си е голяма смешка но пък не може да се сърдя на човека че говори на развален Български :laughing: важното е че е Български нали. за акара редувам super strip есента и matisan пролетта като винаги пролет си взимам и две опаковки със forsapil. цените са доста по-ниски от пчеларските магазини и доставката по еконта (5 лв) направо се стопява.
всичките препарати при доставка са произведени предходният месец а даже super strip когато го отворя е толкова силен че докато сложа всичките ленти и ме заблъсква и мен главата sweating;
За forsapil само мога да кажа че без него не мога да стартирам така пролета и средата на август за да имам силни семейства... направете съпоставка какво съдържа forsapil и какво съдържа Стартовита и си направете изводите кой е пъ-добър за пчелите.
Успешна година и от мене на всички.
Есента си купих Herba Strip директно от тях. Звъннах на посочения в сайта телефон и човека, който се обади започна да говори първо на английски. Като разбра, че съм българин започна да говори на български. Изпратиха ми ги до офис на Еконт и въпреки, че аз си платих доставката лекарствата ми излязоха по-евтино отколкото по магазините в Русе. Датата на производство на лентите беше от предходната седмица на поръчката. Лентите бяха обилно напоени с активни съставки като ги отворих. Това за разлика от лентите, които бях купил преди това от магазин в Русе, които бяха наполовина сухи.
След като го публикува тук, аз го разгледах и си харесах колани за кошерите. Оказа се обаче, че цената за доставка надхвърля цената на самите колани. Идеята на коланите понеже ми хареса, сега си купувам отделните части от България и ще си ги направя сам. https://www.youtube.com/watch?v=fX2cUUcFUsk