Една забележка! Да МУ се даде пореден шанс - втория беше миналата година по това време!
Преглед за печат
Една забележка! Да МУ се даде пореден шанс - втория беше миналата година по това време!
Да защо пък да не му се даде пореден шанс.Аз още чакам снимки от пчелина му,денем и нощем се опитвам да преоткрия неговата технология и техника на работа, система кошер, а и все още не съм изгубил чувството си за хумор.
:D drinks;
Вече има ли промяна в бързината на зареждане?
Добре де, но Желев аз не разбрах даже кога и за какво точно е баннат - Цеко по собствено желание, но .... не знам, в доста форуми практикуват по друг начин.
Няма такива банове по желание - като не искаш да участваш, не пишеш и не влизаш, след три месеца автоматично получаваш съобшение по пощата, че не си влизал във форума, а след още три автоматично изтриване на акаунта. Това се прави като превантивна мярка, срещу лошото настроение и вземането на решения под влиянието на силни емоции.
Да,в доста форуми,дори и не става въпрос кой и защо е баннат или изтрит.Не мисля,че си струва да си губим времето и да се обсъждат неща,които са ясно регламентирани.Има си правила и те важат за всички.
Екипът реши Коста Желев да си остане баннат.
Толкова сте коравосърдечни!!!Цитат:
Първоначално публикувано от vankata
Ами той ще плаче! Поне ГО поздравете послучай...Студентския празник!
Понеже новите теми за правилата са заключени и няма къде да си изкажа мнението ще го направя тук.
Тези правила са аналогични и еднакви за всички останали форуми но има точки които няма как да са актуални тук.
"т.10. Забранена е както пряката, така и косвената реклама или натрапване на каквото и да било."
Как тогава ще публикуваме координати на даден производител или изкупчик (линкове на сайт, мейл или телефон за връзка) като същото ще се тълкува като реклама (не че не е). А публикуването на личен сайт или блог в подписа на даден потребител не е ли също реклама?
"т.22. Членовете на екипа преценяват дали да изтрият,преместят или заключат някоя тема или мнение, като не са длъжни да дават обяснения за действията си." си противоречи с точката от темата на модераторите. Всеки адмистратор или модератор е длъжен да обоснове свои действия като триене, преместване, заключване, коригиране на дадено мнение в дадената тема или на лични. В противен случай няма да е нищо по-различно от цензура или по-просто казано лов на вещици.
"т.24. Ползването на информацията от този сайт за комерсиални или обществени цели не се разрешава без писменото съгласие на Администратора!!! "
Казусът е идентичен с този от т.10. Всичко е комерсиално в този живот и дърводелството и производството на инвентар, на амбалаж и всичко останало свързано с пчеларството.
Колеги,имате основание за забележки.В стремежа и в бързината да ги оповестим,вероятно сме допуснали неточности,които ще коригираме.Благодарим за предложенията.
Още нещо колега. Дано не отегчавам никого.
Горния текст може да се коригира напр. като препоръчителен но не и задължителен и няма нужда от мерки, наказания и санкции. Все пак пишем мнения а не статии. Моята цел е да чета между редовете и да вникна какво иска да ми обясни колега с опит, а не да го изпитвам по граматика и лексика. Има възрастни пчелари с голям опит в практиката но не и с компютрите, има и такива без образование. Това за нас не трябва да е проблем.Цитат:
19. Заради неграмотно/ неправилно писане и неуважение към книжовния български език предприемаме следните мерки:
Всеки модератор/ администратор по своя преценка и усмотрение може да предприема каквито действия прецени за добре...тоест ако не се стараете да уважавате Българският ни език...има вероятност да заключим или изтрием мнението или темата ви