Забравил съм, сори.
Май и колегата е забравил, че е питал същото.....
Преглед за печат
Забравил съм, сори.
Май и колегата е забравил, че е питал същото.....
А някакъв вариант да не се прехвърлят рамки, а само с корпуси/магазин или ЛР/?
Грешка е че съм сложил строителни??? В момента градя мислех че ще се справят
А каква ти е целта с тия строителни? Нямахме ли за цел развитие на кошера за акацията?
Аз в момента нямам силна паша, но пчелите са на 7-8 рамки пило в ДБ и са усвоили и магазина под плодника. Вчера на някой сложих и магазин отгоре а на други по цял корпус. Имат непрекъснато суха захар+ едно пълнене на хранилката всяка седмица с 3-4 литра сироп с витамини. Нямам много свободно време в момента и затова така постъпих. Дали е правилно?
Да това е идеята за акацията да е боеспособен. Ами така съм чел че се слагало за борба с акара. Ако не е правилно да ги махам?
Много работи си чел и всичко е правилно, щото все някой преди нас го е правил, но според зависи. Ей го и Търтея отгоре гледа сеир и чака да му каже някой кое е правилно. Видях и че съм ти писал нещо преди месец и половина, ти получи ли го? Магазини, рамки, всичко готово ли е?
Ами сложих по една магазинна пред последна и ще ги следя защото единия ще е с магазин а другия с корпус.но ще трябва да вадя по някоя изградена за да комплектовам 3-я корпус .