ако можеш качи снимка на дъното което искаш
Преглед за печат
малко по добри снимки
някой ако може да качи снимки и размери на обикновено подвижно дъно и на мрежестото ще съм ви благодарен
Довечера ще ти снимам, едно дъно и ще се пробвам да ти кача снимките. Говоря за 12р.
Здравейте,
Някой може ли да ми каже защо вече не се правят шлицове за капаците?
Просто да го поставиш отгоре, без да си има каналче или нещо за центроване.
Купих си такива като на първите ти снимки и голям зор с тия капаци.
Та нещо винтове слагах, та нещо дупки правих по стените... :(
Вярно, че този канал за капака е една допълнителна технологична операция, но все пак...
Всеки ще ти направи,ако му платиш съответната цена.Ти си клиента ,така че ...
принципно не е проблем за канал но не виждам къде е проблема на мой те капаци те захлупват хранилката и малко от магазина също вътре има ограничител за това и така леко шават в страни но нищо друго то по тоя начин играе същата роля като за това което говориш не знам какви си взимал
Галине, кошера ти е добър. Дали ще е с отделно дъно или не това не е от значение за майсторлъка. Както си направил тия на снимките така ще направиш и с отделното дъно. Аз също произвеждам кошери почти същия модел за мен, и какъвто друг модел пожелаят клиентите. Позволявам си да ти предложа като на колега две неща по изработката но твоя модел. 1. Сглобката на страниците я прави с двоен фалц / фалцване и на двата детайла/ и 2. Подпорките на сенника малко по-високи, а горния отвор на плодника малко по-ниско така че сенника да се използва като прелетна дъска за горния отвор.Когато кацнат на сенника пчелите да влизат директно в кошера, а не да се катерят по стената. Успех в работата и най-важното е да имаш пазар.
PS. И като трето - вдигни малко тия цени. Не подбивай пазара - майсторлъка си има цена. Като гледам твоя заслужаваш повече.