Цената е без ДДС. Ако трябва да се издава данъчна фактура, ДДС-то ще е отгоре, и после можете да си го върнете, ако и вие сте регистрирани по ДДС.
Преглед за печат
Цената е без ДДС. Ако трябва да се издава данъчна фактура, ДДС-то ще е отгоре, и после можете да си го върнете, ако и вие сте регистрирани по ДДС.
Восъчната преса на Георги Вавов в момента струва 580лв. със записване за няколко месеца напред... Има вариант за закупуване само на каучуковата матрица - 150лв. според вас заслужава ли си? Аз лично мога да си направя останалата част от пресата.
Мисля че си заслужава, защото силикона е около 30-40 лв килограм.
Колко ml отиват за изработване на двустранния калъп, според вас?
Внезапно се сетих за един материал, който определено става за хранителни нужди, а издържа на мнооого по-високи температури.
Ще говоря с няколко познати, които го използваха да леят олово в калъпи направени от него. Сега не съм сигурен дали е точно тази марка, но идеята е ясна.
Ако издържа натоварване и е термо проводим материал, може да се използва и за валяци.
Това е цената на един от силиконите на Химатех, но нямам идея какво е качеството. Не съм си правил преса, но за други неща си купувам Словенски който е около 40 лв. и е с добро качество.