"В случая става дума за видоизменени криле, а "белите очи" е само за допълване на картинката. Май четеш през ред."
Чета ти писаниците , но не ме питай защо.:bigsmile:Явно имам време за губене.blush;
Преглед за печат
"В случая става дума за видоизменени криле, а "белите очи" е само за допълване на картинката. Май четеш през ред."
Чета ти писаниците , но не ме питай защо.:bigsmile:Явно имам време за губене.blush;
Бащино семейство...
Знам, че те домързява да си прочетеш книжката.Ако я имаш, де? Иначе не би държал три години майка с генетичен дефект и да наблюдаваш още в какво ще се прояви.Но това си е твой проблем.А между другото тези с "белите очи" не виждат.Пак според книжката.А как се казваше тая книжка дето я имаме и двамата пък аз съм я чел, а ти нещо си бил зает с писане явно?:ae:
Извинявай , подцених те.Тия търтеи с белите очи си ги гледаш от 2010 г. и явно са ти любимци.
http://beehoneyportal.com/forum/view...hilit=чудо
Не знам защо само те споменават в тая тема. Явно те е отвяля "метлата".:laughing:
Мислех , че чакаш "скутелатор"-а да ти ги обяснява нещата , но той човека веднъж през 2010г. ти ги е обяснявал веднъж.
http://beehoneyportal.com/forum/view...+очи#p33770
Та научих и аз нещо полезно днес.Да не съм "капо".Пишеш си едни и същи неща по различни форуми и правиш брой публикации.
Или това е част от "служебните" задължения на " служебния трол" ,да поддържа интерес към темите и форума?
Ако е така, определено не се справяш.Разобличен си.crying;И откровено казано убиваш интереса.:laughing:
Като костилка на г*з си. Колкото и тактично да ти подсказват да си гледаш работата ти продължаваш да се правиш на Шерлок Холмс и да търсиш под вола теле. Че за някои неща се правя, че не ги знам, това не означава, че е така, а да ловя балъци с които после да си разменяме любезности. Ако си достатъчно интелигентен трябваше да го разбереш от раз, а не да търчиш по форумите. Та на въпросите ти.
Книжката съм я чел защото я имам. Държа я майката защото семейството с нищо не е по лошо от другите, а и търтеите както казах в друг пост в отговор на Илиев са с 2/3 по - малко от друг кошер, което ми носи ползи. Де да беше така и в другите семейства, но кoй да чете и да мисли през това време, а не да се чуди как да ме надговори.
Да, тези "белите" не виждат както казваш според книжката, но прочете ли, че това е ципа и след като се премахне и си гледат като за световно, а тази ципа просто се маха от триенето из кошера. Втория който бях снимал беше точно с частично замрежване.
Как се казваше книжката ли? Ами казва се "1001 въпроса и отговора по пчеларство" от Войтех Крижан. Казвал съм за нея на млади пчелари като съм ги предупреждавал да не я бъркат с 1001 нощ, ама кой да чете постовете ми, а се бие в гърдите, че ги чете и се чуди защо? Ами защото не може да ги запомни и трябва повторение за това действие.
Тези търтеи не ги гледам от 2010, а от тогава ми е първата находка. Не ги намирам за първи път и там( в поста който цитираш) също съм го споделил, а не че са ми любимци. А и защо да не са ми любимци? В колко кошера по света има такива? Ти имаш ли?
Защо да правя брой публикации? Аз не работя за кухи каузи, че да правя много публикации с които да изпъквам. Аз изпъквам още с влизането си и не ми е нужно да бия камбана.
Скутелатора не ми е необходим да ми обяснява нещата и знаеш ли защо? Защото този материал ми е познат също колкото и на скутелатора. Затуй, че не чакам нищо.
Дали съм "служебния трол"? Нали ти казах - Даааа - в един от постовете си, но пак си го пропуснал. И както казваш не се справям добре и като гледам колко настоятелно искаш да ме детронираш просто ти отстъпвам мястото на СЛУЖЕБЕН ТРОЛ. Явно ти си по надарен.
Това го пиша против волята си, но някои просто ви е в кръвта да търсите неща, които понякога не съществуват.