НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ОТ ТЕЗИ ОСНОВИ!Миналата година си купих 6-7 кашона,пчелите ги градят само при много силна паша и то пак 5-6пъти по-бавно от българските основите.(ПЕНЧЕВ,АПИАКТА)Цитат:
Първоначално публикувано от petermar
Преглед за печат
НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ОТ ТЕЗИ ОСНОВИ!Миналата година си купих 6-7 кашона,пчелите ги градят само при много силна паша и то пак 5-6пъти по-бавно от българските основите.(ПЕНЧЕВ,АПИАКТА)Цитат:
Цитат:
При мен си ги градят доста бързо. Но пък аз нямам база за сравнение, честно казано, защото съм ползвал само тези.Цитат:
Първоначално публикувано от ceco_lovech
Доста колеги ми казват точно това че по бавно ги градят и с неохота, "мръщят" им се :) затова питам. Като цена са същите като тежките основи произвеждани в БГ. Благодаря на Mind_Control, ceco_lovech i valaz за съветите.
Аз тази година не съм много доволен от пенчевите основи. До сега не съм имал проблеми години работя сам0о с тях, но тази година нещо не са чак толкова качествени. Пчелите добре ги градят, но са едни трошливи, което не би трябвало да е така.
Здравеите
за другата година ми се налага да купя над 2000 восъчни основи , ДБ и ЛР .
според вас трябва ли да изчакам изложението в плевен или трябва да се свържа с някои производител за да ми направят някаква отстъпка от цената :)
На въпроса ти ще отговоря така: кога цената на една стока пада -когато няма търсене. На този етап малко са хората, които купуват основи. Така че по-добре се свържи с производителите и поискай оферти. и погледни все пак какво ти предлагат, защото напоследък, поради завишеното търсене на восък, голяма част от производителите започнаха да правят шменти капели.
Също и при мен.Цитат:
Първоначално публикувано от Димитър Бонев
Някои има ли представа какъв селикон използва колегата http://mehmetyuksel1.blogspot.com/20...bi-yapimi.html
Акрилен.
Мен ме интересува дали се продава само матрицата? И този силикон ми е малко съмнителен - трябва да е такъв предназначен за хранителни цели, а не разни акрилни и санитарни силикони от железарията thumbdown; judge;