Прикачен файл 11116
Прикачен файл 11117
Прикачен файл 11118
Прикачен файл 11119
Прикачен файл 11120
Преглед за печат
Батипейчоооооооо,не свършили ти лентата,проявителя....:bigsmile:
Агро я кажи някоя правдина нещо не схващам дългосрочно енергийно партньорство какво точно значи борса или не
Германия се споразумя с Катар за доставки на втечнен природен газ
https://www.manager.bg/energetika/ge...n-priroden-gaz
Журналист отива при стария индиански вожд Дългият Мазен Скалп, който е на 105 години:
- Вожде, вие сте очевидец на това, което белите хора са направили - войни, прогрес, богатства, но и многото причинени вреди и щети. Къде според вас, сбъркахме?
Вождът се позамислил и казал:
- Когато бял мъж намерил земята, индианец бил пълен шеф. Няма банки, няма дългове, пълно с бизони, пълно с бобри, всичко мъж и жена работи, лечител безплатен, индианец цял ден лов и риболов, цяла нощ с*кс. Бял мъж тъп з*дник – мисли подобри тази система!
Всеки вижда света през своите очи.Колкото очи толкова мнения.Въпреки негативните мисли на някой аз мисля че в България нещата могат да тръгнат на добре.Само трябва хората да го поискат.Цитат:
Първоначално публикувано от Георги 1974
Не бой се идва времето още малко остана трябва 20правителства да се изредят от зората на демокрацията за да дойде нашия човек.Писано и казано е има пророци за тая работа ама демократите не ги четат и не им вярват.Ма не им се връзвай те с тия наноботи де щъкат в тях и ги облъчват с 5G да не мислиш, че им е лесно.Между другото Слава Севрюкова казва, че до 2022г.-2025г.всички българи трябва да се приберат, че после и да искат няма да могат.Интерено как преди 30ина години споменава точно 2022г. а пророците изключително рядко се конкретизират с дати.
Ха-ха, а аз мисля, че да, нещата може да тръгнат на добре, но те не са толкова зле...
Ти беше качил преди време, по друг повод снимка на едно негърче.........
Има места по света, където хората действително умират от глад, физическия глад, който може да те накара да убиваш...
Гладът, който аз изпитах по Виденовото време, току що оженен с неприет от родители брак, без работа...
Зле били нещата... Много зле...:laughing:
Имах си аз едно на ум, че мазното у дребнобритания е по-евтино, ама то разликата надмина моите очаквания - според снимките олиото е 1,2 паунда за литър.
Нищо скрито няма.Всичко е пред очите на искащите да го видят. САЩ излязоха от договора за ракетите. Разположиха в Румъния ракетни комплекси с двойно предназначение.Украйна пожела в НАТО. Значи ракетите да се придвижат по близко до Москва. Е там не са малоумни и поискаха с преговори да променят нещата.Не стана и нещата отидоха към бой.
А в Украйна за съжаление политиците не са на ниво.Набутаха се в шамарите като вкараха цялата си армия в източна Украйна.Атовете се сритаха и го отнесе магарето.Всичко сложно се състои от прости неща.От тая война печелят САЩ и Русия.САЩ сатанизираха Русия , но сгрешиха като сатанизираха и обикновените руснаци. Русия спечели огромен пазар за оръжие. А от гео политическа страна те първа ще се види.Като начало Русия пося съмнение във всемогъществото на "Запада".Плодовете от това семе ще ги бере Китай.