....................Прикачен файл 5626
Преглед за печат
....................Прикачен файл 5626
Из дневника на един извънземен:
Ден 45. Дойдоха някакви американци, за 4 часа ни разбиха бункера. Почерпиха ни с хамбургери. Вкусно, но не стигна за всички - изядохме и американците.
Ден 81. Сега пък японци с някакви нанотехнологии за два часа ни разбиха бункера. Почерпиха ни със суши. Вкусно, но не стигна всички - изядохме и японците .
Ден 153. Долетяха българи. С помощта на лост и някаква майка и нейната... (ама много пъти) за две минути разбиха вратата. Почерпиха ни. Всички ядохме шамари (че не сме отворили). Не беше вкусно, но имаше за всички обилно.
Истински случай от гурбетчийските неволи на българина: - Имам един приятел, младо момче от Асеновград. Отиде в Испания да работи. Още в началото като отивал на работа гледа- на бордюра огромен телевизор! Бре- навел се да го взима и оп секнал си кръста! После като си дойде разправя- повечето вика от нашите се познават веднага. Още на другия ден са със секнати кръстове :bigsmile: . Ама това е стара работа!
Миналата година един от кошерите ми бучеше като дзвер.
Застанал съм на 5 метра зад него /беше ме страх да го наближа повече/ и си викам: Има живот в този кошер!":laughing:
....По късно живота излетя през прелката!?crying;
Понеже в другата тема спомена за секс, да възродя един стар виц. Една мома хангличанка дошла по нашия край, да си купува къща. Някъде по Странджата избрала една в по-малко селце. Почерпили се те, ама кога са пили они качествен алкохол? Не носят на хубавото и като са натряскали, тя легнала току под една чепата дива круша. По пладне минали от там двама овчари, видели момата и работата отишла на любов. Хубаво, ама тя искала да използват презерватив. Хъката, мъката навили се наште и станала работата. На другия ден, доволна и предоволна си тръгнала за родината, където да разнася нашата гордост ракията и либидото. Като са минал един месец единия овчар рекъл на другия- Нане, тебе дреме ли ти че оная ше забременее? Щото вече много ми се пикае!
Преди 1989г. в разгара на строителството на социализма, партийна делегация отива едно българско село, да мотивира хората /с приказки естествено/ по-усилено да строят споменатия вече строй.
В края на безсмислената реч, говоритела цитира лозунга: "Всичко в името на човека. Всичко за благото на човека".
Един от селяните казал: А.а.а ние му знаем и името на този човек!
Най- хубавото нещо на комунизъма беше, че свърши!