С коя фирма се договори колега?
Преглед за печат
С коя фирма се договори колега?
Цената тръгва на горе фирмите дето изкупуват не могат да си закупят количество и тази година почнаха да се надцакват цената вече е на договорка на място . Иначе по телефона цените им са еднакви .Миналата година бяха твърди цени като на еврото .Цената на букета 5.20
Радо,тази цена разбрах от колега когото познавам добре и не вярвам да ме пързаля.Другото което сподели, е че ще продават количество двама или трима не зная.Моето усещане е, не бързай!
Цеко, под "прилична" цена имам предвид 8-9 лв, каквато е средната цена на полифлорния мед в София. Това че, не произвеждам с търговса цел, съвсем не означава, че това което съм получил няма стойност. А и няма за цел да правя дъмпинг. Макар че съм убеден, че малките количества които продавам по никакъв начин не влияят на пазара.
Колега, не съм визирал точно тебе че влияеш на цената на меда. Мисълта ми беше друга, но както и да е ..... Надявам се че не забравяш (както и другите колеги) да декларираш получените от меда приходи в годишната декларация, че нас под лупа ни гледат.....
Предлагат 4,80 но с пазърлък на 5,20 купуват букета .мехмед хасанов [Пчеларство.com] Изпратете Обява изкупувам всякакъв вид пчелен мед в цялата страна e-Mail Телефон 0878241779 Населено място омуртаг Заглавие изкупувам пчелен мед.Но МЕД НЯМА ЩЕ ПЛАЩАТ И 6,00ЛВ АКО ЩАТ иначе зимата ще се разграби по 8,00лв.
Поръчах си няколко кошера и се оказа че цената се е вдигнала с 20% и отказах поръчката, основите и те се вдигнаха много, общо взето всички консумативи ни станаха по скъпи така че трябва цената на меда да се актуализира.
фирмата Агро-мед-Лозница цена 5.20лв -но не можаха да си напълнят камиона. МЕД НЯМА.........без проби с данък
Мехмед Хасанов днес ми предложи 4.60, а тия от Лозница преди 2-3 дни 4.90. Правят се на луди и искат да е@ат дявола във въздуха. Надявам се такива номера да им излязат скъпо.