Колега, аз като гледах моите, още има пило недоизлюпено, а вече е средата на октомври. Дори единия кривия кошер, младата майка още снася и има прясно. Ноември месец съвсем началото, минавам и аз с оксалова киселина.
Преглед за печат
Колега, аз като гледах моите, още има пило недоизлюпено, а вече е средата на октомври. Дори единия кривия кошер, младата майка още снася и има прясно. Ноември месец съвсем началото, минавам и аз с оксалова киселина.
След 1 месец студено време, днес имаше хубаво облитане.
Днес им давах питки два модела по 1кг. общо взето кекава работа късни отводки станали материал за огньовка другите де дадоха стоков мед над 35кг.+20 кг. за тех си за зимата сега им се броят ребрата.Ма като за полубезконтактно пчеларство аз доволен
Прикачен файл 11969Прикачен файл 11970Прикачен файл 11971Прикачен файл 11972Прикачен файл 11973
Две отводки фира тая е фира от есента имаха роева майка от май месец ма август решиха да я сменят и накрая от много капризи стоигнаха до вечните ловни полета другата днес я намерих без пчели но с мед та я прибрах за по на там
Прикачен файл 11974
Георги, ама ти да не отскачах ей така от работа да нагледаш набързо. Обувките ми изглеждат като официални :))
Заприлича на зима, пчелите свиха кълбата и няма никой над рамките.
Днес, слагайки питки на семействата, останах приятно изненадан да видя, че до този момент от 35 зазимени семейства, 35 са иззимили успешно. Няма пило още и повечето семейства имат доста останал мед.