-
Един рибар хванал златната рибка.
-Пусни ме и ще ти изпълня три желания
-примолила се рибката.
-Нямам никакви желания!
-Как така?
-Имам чудесно семейство, жена, която ме обича, деца, които ме боготворят, хубава къща, вила, кола, добра работа с висока заплата...
-Чакай, чакай, няма на този свят човек, който да няма поне едно желание...
-Добре тогава
-рекъл рибарят
-Направи така, че винаги да свършваме заедно с жена ми.
-Имаш го
-казала освободената рибка и цопнала във водата.
Рибарят си тръгнал щастлив към къщи. И докато стигнал, свършил три пъти.
-
- Aло, брат, помагай, ухапа ме жена!
- Успокой се! Къде си? Добре ли си?
- Не знам, ти ще кажеш!
- Ама какво ти става?
- Нищо, добре съм си!!!
- Не бе, човек, стой на място, аз идвам ей сега!
- Прави каквото щеш...
-
-
Трий, братко Дамяне- двамата да търкаме! Ти във форума с метлата- аз простотията по гората.
-
-
1 Прикачен файл(ове)
...........................Прикачен файл 5585
-
Опашка пред портите на Рая. Свети Петър привиква трима мъже и им казва, че ще ги пусне, само ако са преживели много тежки премеждия.
Първият почва:
- Все ми подмятаха, че жена ми кръшка. Преместихме се в нов блок, на 25-ия етаж. Не я пусках никъде и все пак... Веднъж се прибирам 1 ден по-рано от командировка и виждам в антрето мъжки обу...вки. Претърсих цялата къща и най-накрая го намерх на балкона, мръсника! Висеше на ръце от парапета. Започнах да го удрям, но не падаше, а само викаше "Помощ"! Удрях го по пръстите с чук, докато падна, но и тогава не умря, а уцели храстите. Затова вдигнах хладилника, и го метнах по него. Улучих го, той умря и аз от толкова вълнения получих инфаркт.
Свети Петър му казал: "Много страдания си преживял, влез в Рая".
Вторият разказва: Аз съм спортист, живея на 26-тия етаж и всяка сутрин правя гимнастика на балкона. Прилоша ми и паднах през парапета, но слава Богу, хванах се за долния етаж. Тогава излезе този луд и почна да ме бие, после започна да ме удря с чук и аз паднах. Съвзех се в храстите, оцелял по чудо и тогава отгоре ми падна един хладилник и ме уби.
Свети Петър казал: "Много си се намъчил, синко, влизай в Рая. "
Третият мъж казал:
- А аз, свети Петре, си седя кротко в един хладилник и изведнъж...
-
1 Прикачен файл(ове)
-
Скъпи Дядо Мраз, моля те донеси ми братче! В писмото.
Отговорът...Ако бъдеш така добър, да ми изпратиш майка си!
-
Всеизвестен факт е че някои студенти преминават алкохолния си максимум твърде често. В тоя ред на мисли, една студентка поканила един на среща- колега. Яли пили, ама повече второто! Като дошъл ред за третото, нашия заспал върху девойката. Тя милата в пика на страста, отворила прозореца на общежитието и в дива агония извикала- Има ли тук, истински мъже? Отнякъде се провлачил отговор- Защо? Имаш нещо за изпиване ли?