https://www.facebook.com/video.php?v=958419224169937
Преглед за печат
Лалов, не пускай линкове! Коментирай и анализирай, или просто сподели мнение! Аз лично имам своето обяснение и то е груба грешка на пчеларя! Със снимчици, линкове за да ви видим като медийни звезди заблуждавате обществото. Миналата година усвоихте по програмата 150 000 лв. за популяризирането на странджанския манов мед, тази година не можахте да се класирате и да вземете още 350 000 и....пчелите ви умряха! 70-80 лв. за "отпаднало" семейство ще компенсират ли неуспешния ви опит за усвояване на "предвидените" по НПП?
Колега vanHanegem ,останал съм с впечатление ,че си лекар.Ако наистина е така ,споделянето на твоето обяснение ще има голяма тежест.Ако не е проблем разбира се.Има и такива ,които не са усвоявали средства между нас.
Е не виждаш ли и Лалов на клипа? Той умира да се снима - или ще си пусне снимка от пчелина, или изрезка от вестник с култово негово изказване, или клипче на което гордо позира! Манол и Лалов са едно и също - популяризатори на мановия мед (срещу заплащане, разбира се) и....затова този мед е толкова популярен - светът изтръпва като чуе за странджански манов мед!
Виждам че си зле настроен.Лалов не го познавам но мисля ,че това беше негов чичо.Ако е така упрекваме различен човек.Е може и всички да са се облажили.:laughing:
Костадин Лалов беше главен герой по БТВ новините, а в новините по Нова е в кадър, но не "Първа цигулка".
Добре.Не съм им адвокат и не ги защитавам.Само за яснота ,колегата който пише във форума се казва Недялко.Да ме прощава ,ако греша.
Да Чанко не грешиш.
Оооо Господи, прости му невежеството и незнанията,преди време пак за нещо подобно ме нападнахте и бяхте оборени на момента СПОМНЯШ си НАЛИ.
Ха ха -срещу заплащане голям смях. И за напред ще се презентира навсякъде ,все пак е произведен в БЪЛГАРИЯ.....Между другото нямаше те година и повече на хоризонта и много агресивно се събуди от зимния си сън.
Цялата тази истерия около смъртността в Странджа е изкуствено създадена - умрели са на царя на странджанския манов мед пчелите и той трябва да бъде подобаващо компенсиран! Как ви звучи - дайте по 70-80 лв. на загинало семейство от Царево, Поморие и Малко Търново? Та там са пчелините на "царя"! Другите - кучета ги яли!
П.С. Не познавам Росимир Матеев, нито изпитвам особени симпатии. Пожелавам успех на създадената от него Конфедерация! Борбата срещу неуки, откровено семпли, но за сметка на това изключително арогантни "царе, папи, патриарси" трябва да се води на всички нива!