Ако ни бият на 0 навсякъде.:bigsmile:Тогава ще съм сигурен 100%,че или са купили другия отбор или съдията.:bigsmile:
Преглед за печат
Ама виж се бе, мушмурок, как даже в тебе личи разделението! Ти си като байрактар на разделението ве! :cool: Направо трябва да се засрамиш!:mad: Конвенционални и био-пчелари. Това, дето ни го натресоха, в действителност е много-о-о-о голям проблем. Не съм искал да влизам в Еврозоната и НАТО, просто ни го натресоха, а по всички правила на Вселената трябваше да има референдуми за влизането в тези организации. И сега ще ни казват как да си гледаме пчелите... егати!
Ся ще кажете една камара приказки против мнението ми. Добре де, ами онези държави като Аржентина, Китай, Украйна, Австралия, които продават меда си на Европейския съюз, как произвеждат меда си, по методиките дето ни ги иска Европата ли? Айсиктир ве!!!
https://youtu.be/ITpqyi-SpPY
Казах му на Стрелеца да него качва това видео,но не ме слуша.:bigsmile:Сега като го изгледате ще се сетите,че всичко което казва съм го писъл от Януари на сам.Най ма яд,че му казъх за 4те рамки как става номера,а той го издаде...;):bigsmile: