Благодарности на двамата колеги.Многоо ми помогнахте с вашите рецепти.Пуснете ги и в другите теми ,та да помогнат и на другите колеги.
Преглед за печат
Благодарности на двамата колеги.Многоо ми помогнахте с вашите рецепти.Пуснете ги и в другите теми ,та да помогнат и на другите колеги.
чул съм за "Фумагилин" , но в България не се продава. Ако имаш познати в Канада или Америка може да ти помогнат. Казват че това е най-доброто срещу Нозема.
ето едно клипче 23.01.2015 г. Нозематоза профилактика:1 част. - YouTube
Всеки втори взел камера ,снима и пълни пространството.Тази доза ми се струва висока.При нозестата ,който е 80% йод , дозата е 5 мл.Аз съм ползвал йод но до колкото помня дозата беше 6-8 мл.Това на литър сироп или кг. канди.По това време на годината давам само твърда храна.
Нищо особено .Захарномедени питки + нозестат ,по приложената доза.Първи път 10 януари ,сега съм ги приготвил за слагане около 15 февруари.По 400г. на семейство.
За мръщене ,не съм забелязал.Питката си я вземат нормално според мен.Пробвай нещо ново ,и да споделиш.
Вместо Нозестат може да пробваш с Нозевит аз преди 2 дни им сложих питки с добавка Нозевит