А, Ачка- че не съм ли ти я казвал моята мантра? Сега ще го направя:
Кама Сутра и ракия- туй е моята магия!
Със приятели да пия-ей, че орисия!
Преглед за печат
А, Ачка- че не съм ли ти я казвал моята мантра? Сега ще го направя:
Кама Сутра и ракия- туй е моята магия!
Със приятели да пия-ей, че орисия!
Майска гъба (през април) ! Не дава, нито нектар, нито прашец, но по една моя рецепта върви с Троянска сливовица, а както знаем тя дава крила !
http://s6.postimg.org/507wc7cz1/Picture_001.jpg
П.С Рецептата утре !
Ей това за крилата за пръв път го чувам Ванка! Мисля да пробвам и да опитаме висшия пилотаж над Априлци!
Учил съм- Една Българка и Пази боже, сляпо да прогледа! Под игото, По жицата и Стария вол! Сега уча как се придават майки и маточници!
Тянка,нещо се позабави с "мантрата"..Моите задушени и запечени воденички са готови.
Ачка, гледам ,че си се прибрал от Русия!:bigsmile: Ей, не искаш да идеш в Мастър Шев и това е! Щях да се напера пред комшиите като строшен чадър, че те познавам!
Няма как! Нощна съм! Трябва да храня народа! Аз вече не съм гладен- така ми изпълни взора, с тия шерденчета, че ми задъни мирогледа! Добре че си взех една Каменичка. Та докато им се радвам, и да си попийнувам!
Тянка,пак ли си нощна........нищо особено-кълка от домашна кокошчица...
Щеше да е нищо особено! Ама, ако беше само кълка! А тя, не стига че от домашна кокошка, ами и в канапенце! И съм сигурен, че е ощастливена! Ха наздраве, днес не съм на работа. Аз нямам кълка и пегнах на грил тигана едно филенце. Доматите мязат на истински.