Голем праз, ти чувал ли си за ХМФ над четиредесина градуса.
Не съм Чичо Гошо.
05.04.2019, 19:04
Георги 1974
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Ти акациев нямаш ли? Ако нямаш да ти пратя, че да видиш по това време незахаросан мед. Че и манов, който е бил по на топло.;)
Трудна работа е това мана и акация да остане в кошерите до пролетта, в тая криза.
05.04.2019, 19:09
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от Георги 1974
Трудна работа е това мана и акация да остане в кошерите до пролетта, в тая криза.
Не съм преглеждал кошери още, но утре ще прехвърлям и ще погледна да видя какво има.
05.04.2019, 19:14
Георги 1974
Цитат:
Не съм преглеждал кошери още, но утре ще прехвърлям и ще погледна да видя какво има.
Все пак е редно да се отбележи, че ти не си стандартен пчелар убеден съм че си с хранилки 700 мл. а не с Милерови хранилки.
05.04.2019, 19:19
Георги 1974
Цитат:
Първоначално публикувано от jdrumev
Не съм Чичо Гошо.
Ами казват, че не е хубаво мед да се загрява при висока температура ама в случая си мисля, че е излишна зайгравка.
05.04.2019, 19:28
ch.atanasov
Цитат:
Ти акациев нямаш ли? Ако нямаш да ти пратя, че да видиш по това време незахаросан мед. Че и манов, който е бил по на топло.;)
Прати на бомбата, моите са на слънчоглед, а имам и на рапица. Не зимували на рапица , голем смях.:bigsmile:
05.04.2019, 19:30
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от Георги 1974
Все пак е редно да се отбележи, че ти не си стандартен пчелар убеден съм че си с хранилки 700 мл. а не с Милерови хранилки.
700 са, но се пълнят макс до 500 мл.
06.04.2019, 00:00
rumenggr
Цитат:
Първоначално публикувано от ch.atanasov
Ке умра от смях, имало пити със захаросан мед. Аз не съм виждал друг по това време. Дявола, като нямал работа си ....опс създавал си проблеми.:bigsmile:
Прочете ли заглавието на темата? Защо точно тука ке си умиргаш?
06.04.2019, 09:03
barkov1982
Цитат:
Кипването е когато се съмняваш в меда. Друмев, до кога ще наливам в тази празна кратуна? :bigsmile:
Първо му запуши дупката :laughing:!
06.04.2019, 09:16
ch.atanasov
Цитат:
Първоначално публикувано от rumenggr
Прочете ли заглавието на темата? Защо точно тука ке си умиргаш?
Ами тук е шоуто . Колегата има голям проблем и съответно получава големи съвети.:bigsmile: