-
След зверски запой, руски офицер се събужда и вижда, че шинела му е целия оповръщан. Смутено се обръща към стоящият наблизо слуга:
- Представете си, снощи на бала до дамата ми се приближи един пиян нахалник, който започна да я задява. Естествено, защитих честта й, ударих го, а този идиот повърна върху мен!
- Малко сте го били, Ваше благородие! Срал ви е и в гащите
Обама попитал една гадателка, какво ще стане през 2016-та, а тя му казала, че ще има война с Русия. Недоверчиво я погледнал и й казал, че това и той го знае.
- А колко ще струва един Биг Мак в Ню Йорк през 2020-та? - я попитал Обама.
- 15 рубли. - му отвърнала гадателката.
-
- Мамо, мамо, елхата гори!
- Не маминото казва се "свети"...
- Добре мамо, само да знаеш, че и пердето вече свети...
-
Чук, чук, чук.
-Кой е?
-Да те е.а в гадателката!
-
-
Двама негри емигрирали в България със семействата си и се хванали на бас кой ще е по-българин след една година. Минало се определеното време и се срещнали.
Първият казал:
- Записах дъщеря си на народни танци, а сутринта ядох шкембе, че не ми е минал махмурлука от ракията снощи. Ти как си?
Вторият отговорил:
- Е*и си майката, мангал!
-
Студенти си лежат по леглата в стаята. Единият казал:
- Искате ли да си гледаме прасе в стаята! Ще си имаме салами, пържоли, наденици...
Вторият казал:
- Не... много е мръсно!
Третият огледал бъркотията в стаята и казал:
- Нищо бе! То ще свикне!..
-
1 Прикачен файл(ове)
Прикачен файл 5507
----------------------------------
-
Не му разбирам, но с такова чувство го говори, че ме прониза. Касапница!!!
https://www.youtube.com/watch?v=M36_ikqBlxU
-
Казва, че си търсила мъж от България! Носила и на работа и на поезия. Ама и много убави пелмени правила. Виж там пусни документи нещо, а аз ще помагам да не се изгубите в превода.
-
Преди 35-36 години останах на изпит по Руски език.Не,че не знаех това-онова за мин. 3+ ,но..Учителът водеше кръжок по зайцевъдство и аз в кръжока.Трябваше да донеса някаква храна за зайците.............откъде да знам,че баща ми е пръскал зелето и.....без да ме изпитва ми писа три двойки по руски.....та чак на есен минах за 7 клас.От тогава руският ми е като матерен...