"Хапчетата" вече са по 100кг......
Преглед за печат
"Хапчетата" вече са по 100кг......
Друмев, точно в плодниковите е истината, ама аз такъв не добивам ! При мене отиде при отводките ! А киселичко си трябва ще знаеш ! Може нещо на ишлеме,но като се замисля,то поне десетина от четящите ще се принадят и ще ни остане : Тц-тц...... язък за меда :bigsmile:
Ачка то само люцерна не сме пробвали, ама току виж протече нещо задоволително, а и Даката ще просперира.:yahoo:
Да бе после и там данък да искат:bigsmile:,че и агроном ще ми трябва:bigsmile:.
Ачка да знаеш изгледал съм целия сериал ,,Страсти от Тоскана,,ако има нещо за помощ обаждай се:bigsmile:
Като изгледаш пак Зелева супа, и почнеш да викаш извънземни с пръднята си- те тогаз ще влезеш у сериала!
https://www.youtube.com/watch?v=LophtvmZIdo
Грабна ме още с началния рефрен!!!! Наздраве на всички колеги- серсеми и алкохолици!!!
Ачка еваля шапка ти свалям.То така по добре изглежда лиеня като икона.
Бравос! Реално памида ти го оценях на 20, ама викам я да те ощипя с един градус и ти взе че вдигна с йощ йедин:) 2-3 дена облачно с преросяване не оказва никво влияние на хубавото грозде, единствено дъжд студен няколко дена и тогава дърпа, играли сме го и това. Не ми стана ясно обаче защо 25-26% /предполагам за градуси говориш/, та защо толкова?
Е към края на седмицата ще видя и аз какво ще мачкам...