Изпуснал съм купона *баси!:)
Преглед за печат
Изпуснал съм купона *баси!:)
Прикачен файл 6362Тази вечер на разтоварваща диета след тежкия Тодоров ден. Котлети от акула със зеленчуци .Наздраве!Снимката излезе на криво, май още ме държи от снощи.
Това нещо в тавата е по рецепта взета от енциклопедия БатТянковика :
http://s6.postimg.org/6iewat9bh/Picture_017.jpg
Надявам се вдигнатите ръчички да са за точилката отзад, която е мой стругарлък !:bigsmile:
Не съм усетил да е с двойно предназначение !:laughing:
Ванка, от какво дърво е точилката?
Ванка нещо ме смущава израза "точилката от зад"-направо разваля вкуса....
Дано не досаждам, ако се намери някой да ми ползва дисертацията за козунаците, да добавя някои уточнения. Мастикса не е задължителен. Ако брашното не е силно и тестото се получи течно, добавете допълнително брашно до получаването на твърда топка тесто и намалете количеството на мазнините които ще ползвате на половина. Това е един вид "поправка" на тестото, за да се получи все пак нещо приятно за хапване. Не насилвайте обаче това тесто да втасва много, че ще превтаса. След "накисването" (допълнение между 8-ма и 9-та точки) можете да включите за 1-2 минути "печене", така машинката по-лесно ще завърти жилавото тесто. Вкарването на маслото и олиото могат да станат без помагане с дървена лопатка, ако се пускат на малки части около 10 пъти от по 1/10 за всяка мазнина.
Прикачен файл 6438
Наздраве и от мен :yo:
Направих салатката- пържолки на фурна! Наздраве! Който се рои- да му мисли! Аз съм лесен две ракии и в леглото, че утре работа ме чака!