Ти да знаеш ингилизите що зор са видели от старонемския да направят английски?!;) Чак немската кралска династия, която ги управлява са прекръстили.:laughing:
Преглед за печат
Здравейте. От доста време гледам по турско-ромънските магазини се появиха тези суджуци.За какво става дума?Преди време един шев на захарни заводи каза следното:Те внасят месо от чужбина,а бългърските агнета ги ископуват албанците.Че си помислих в тези суджуци дали има и бългърско участие?
Прикачен файл 10278
Вземи направи един български магазин, та да да видят що значи суджук, луканка, сирене, лютеница и кисело мляко.
Аха! Винаги на точното място и в точното време.
Вчера ходих на пазара в Кубрат. Напълнихме една кола с боклуци от братчедите, ама нали си е тръпка да обикаляш по битака и да се пазариш като циганин с братчедите!! И видях мед в буркани по 5лв. буркана, бурканите ми се видяха по-малки от нормалните от 720мл., но не ги разгледах по-отблизо, отщя ми се направо. Акация, липа, букет - всичко по 5лв. А на влизане от Русе, вляво има гора, мисля че акациева, и толкова много пчелини видях, само от пътя преброих над 10 пчелина, а на вътре колко има още - не ми се мисли!!
Зависи дали си му платил масрафите. И колко си продал все пак. Иначе все едно си го дал на едро.