Колеги при нас в Берковица тази година върви много добре на 01.07 проверих кошерите и магазините бяха почти пълни от липата сигурно ще почнем да вадим мед от събота, само да го зпечатат ,че някои кошери са понапълнили и двата магазина.
Преглед за печат
Колеги при нас в Берковица тази година върви много добре на 01.07 проверих кошерите и магазините бяха почти пълни от липата сигурно ще почнем да вадим мед от събота, само да го зпечатат ,че някои кошери са понапълнили и двата магазина.
Отиваме в Берковицаааааа.
Горе главата, фидел кастро в такива моменти, ще ги залъже малко а и ще иметираш някаква паша така пчелите са по спокойни за цялото састояние на семейството,мое мнение.Цитат:
Първоначално публикувано от advanced
Колега advanced , не мога да се съглася с теб , при мен магазините са пълни и чакам да запечатат ,но поради лошото време ще си почакам. Да уточня само че моите кошери се намират в покрайнините на града и няма еспарзета нито слънчоглед . И все пак не забравяй че района ни е беден от към паша и ако извадим по 2 магазина от кошер то годината е успешна.
speechless; тъкмо Гилъна до колкото си спомнявам все със някаква ракийца се хвалеше :DЦитат:
Първоначално публикувано от evgeni.filimonov
Покрайнините, къде точно? Градския парк в обхвата ли ти е? Или поне някоя улица с липи, кестени, акации? Аз ще радвам ако, като омажа центрофугата да успея да изцедя някой буркан.
при мен около пчелина липите започват тепърва започват да цъфтят
Пък каза че и убав таратор правел :D :DЦитат:
Първоначално публикувано от kando
заповядаите когато решите, добре дошли сте. и аз съм доволен от липата, 2 магазина на едното семеиство са пълни, чакам да запечатат.другиото е с магазин незапечатан, а втория тепърва ще го пълнят.рояка пък не иска да изгради магазина си, какво ли не не правих ама не ще.отводките се развиват супер, абе положението както е темата е супер.въобще тази година от всички чувам че при нас е била благодатна година
Най добре на барбекю.drinks;Цитат:
Първоначално публикувано от evgeni.filimonov