61.92 лв. Това е ниския процент без право на болнични
високия процент с право на болнични е 70.32 лв.
Преглед за печат
61.92 лв. Това е ниския процент без право на болнични
високия процент с право на болнични е 70.32 лв.
Искам да помоля Lazrov ако може да ми дадеш някакви координати за връзка с теб.Аз искам да участвам по тази програма и виждам,че си доста запознат.Нужна ми е наистина доста информация,тъй като в днешно време никой не ти дава никаква информация.Благодаря ти предварително.Надявам се,че все още четеш този форум :) :)
Добрев е, че искаш да участваш, лошото е, че си позакъснял с няколко години.
Е то сега се говори,че пак ще я пускат тази програма.Аз на това се надявам.Видях,че коментарите са от миналата година :)
Тази година имаше такава програма. Догодина все още не се знае дали ще има.Цитат:
Първоначално публикувано от stefi_hs
Трябва да имаш първоначално 66 (или 50 беше) кошера и за 3 години да ги направиш 160. 25 000 лв дават като видят 66-те кошера и останалите 25 000 след 3 години като видят 160 кошера. Ако не се справиш- връщаш парите.
Не трябва да си на трудов договор за повече от 4 часов работен ден никъде през тези 3 години.
Благодаря за информацията.Аз прочетох наредбата за тази програма "Млад фермер". Запозната съм с повечето неща,но има някои тънкости,които ме интересуват :) Кога тази година я е имало програмата??? Аз разбрах, че до края на тази година ще я пускат....
Надали.
Ти още интересуваш ли е от програмата?Защо мислиш,че няма да я пуснат?
До края на май трябваше да се подават документи, но аз тази година започнах с пчелите и нямах нито време нито знания, за да започна със 60 кошера. Аз мисля да кандидатствам догодина при условие, че я пуснат отново. На мен лично един приятел, който се занимава с това ще ми прави документите. Препоръчвам и на теб да ти ги направи някой, който разбира. Ако си около София може да седнеме с моя приятел и той ще ти обясни. Освен това може не само по млад фермер да се кандидатства. Има и други опции.Цитат:
Първоначално публикувано от stefi_hs
Mind_Control благодаря ти за предложението.Аз съм от Хасково,но не ми е проблем да дойда до София да се видим и да поговорим.Ще ми бъде приятно да се запозная с други пчелари и да имам връзки.А относно документите... аз точно май месец започнах да се интересувам и ми казаха, че или Юни месец или към есента щели да я пускат програмата,а тези които са си подготвили документите за края на май са прецакани,защото за да кандидатстваш трябва да не си бил регистриран като ЗП.Надявам се,че ще я пуснат тази година.. ако ли не .. ще чакаме следващия транж. :)А ако ти имаш път към Хасково,може да се видим:)