Здравейте,
Поръчах по имейл, но не получих отговор. Исках да попитам, такава ли е практиката Ви по принцип или не сте получили мейла ми?
Преглед за печат
Здравейте,
Поръчах по имейл, но не получих отговор. Исках да попитам, такава ли е практиката Ви по принцип или не сте получили мейла ми?
Здравейте,
По принцип няма такава практика. Обикновенно изпращам отговор в рамките на 2-3 дни, като по-често в рамките на още същия ден. Ако дотогава отговор не е бил получен, вероятно мейла Ви е бил изпратен някъде другаде или по грешка на системата или заради грешка в изписването на е-мейла.
Може да се вържете с мен по телефона или на лично съобщение за да оправим недоразумението.
Дони
Да, получих отговор, благодаря. Явно модерните технологии са разглезили търпението ми повече, отколкото съм очаквал :(. Благодаря и поздрави.
искам да поздравя Дони за коректното му отношение-лично се запознах с него в Гърция на магистралата където ми достави поръчката и ми отдели доста време за обяснения като за новобранец-само за пояснение всички 5 майки са приети и за седмица имат по 3 запълнени рамки пило- моля да не се счита за реклама
Момчета, от високо се пада най-лесно.
Няма да се отпускаш http://pchelari.com/forum/dbtech/tha...ages/likes.png