Стига толкова глупости,щом сме близо заповядай имам и ракия имам и бухалка ти избираш,а само да кажа че имам опит и с двете!
Преглед за печат
ти си зле колега
Сигурно си прав,но на клавиатура е лесно ела и ми го кажи на глас,пък да видим кой ще бъде по зле!
много си отворен бе пич по леко щто не знаеш с гого говориш
Аз поне казах откъде съм,а ти откъде си,на 50 км. от Плевен са много такива идиоти като теб и спирам за да не ме изхвърлят от форума заради твоите простотий,в този форум съм отдавна за разлика от теб и пак за разлика от теб уважавам всички в него,каквото и мнение да имат.В него има доста хора от които можеш да научиш нещо,но важи за хората които възприемат и го искат а не за теб,чао и ще ти напомня ако искаш среща пиши на лични.
ти за мен не си пчелар а лош човек
Този БУТАНЯ нямали кой да го блокира ,превзе ми темата с глупости!
стремеж с поред мен тук само те лъжат друже
Аз се извинявам,за това че спамя темата ти,аз лично започнах преди 11години с 3отводки и една центрофуга тройка,в последствие увеличих бройката на семействата до 30 и центрофугата ми стана проблем,нямах и удобно помещение за въртене на меда.Купих си и центрофуга /24 рамкова/ направих си и помещение.Стигал съм до 120 семейства но в момента нямам достатъчно време и гледам 50 кошера.От моя опит мога да кажа че отговорите на колегите в началото са абсолютно верни.Първо трябва опит,желание за работа,оборудване и свободно време.Нещата вървят комплект.Хвърлянето на много бройки без тези няколко условия е почти сигурен провал.Това си е мое мнение от мой личен опит.
Колегата може и да не знае с кого(или както ти го пишеш - "гого") говори, но аз виждам - с един слабо грамотен гамен, незнаещ що е това клавиш шифт(главни букви), точки, запетайки и елементарен правопис(или явно си доста гладен щом толкова препинателни знаци и букви "изяждаш"), а пък за неща като елементарно уважение от твоя страна просто няма какво да коменирам... С две думи човек чиито последни десеттина поста в тази тема почти сигурно ще бъдат изчистени от администратора щом ги види!!!
Беше ти отговорено, че след като си си купил миналата година майки април - ами купи си ги от същото място, какво продължаваш да се плюмчиш, и да обиждаш хората и форума...?!?