Така е. Аз съм един от категорично отказалите се от БГ черноморие. Крака ми няма да стъпи.;)
Преглед за печат
Е деее, стига с тия затруднения.:bigsmile: И на ръце мога да ходя, но и пари да ми дават, на ръце да ме носят над главите си, че другото кофти, пак няма да стъпя. Навън килим ти постилат да ти вземат парите, а тук чистачката ми се държи като на дубайски шейх любовницата. Примерно. ;)
Да де, ама я изритай в турско някоя в главата. Па да видим дали сетне ща пуснат да си ходиш?
Кво сте се размрънкали? Ходете да извадите меда на Янчо, па после се оплаквайте от БГ курортите. Яз като одя, все към Царево ме дърпа, ама по хотели не стъпвам - къща за гости му е майката.
Абе той Янчо го е измислил. И разпечатваща има и голяма центрофуга. А лукса е до време. И не е за пчелари, а за гешефтари. После реват, че в ареста нямало човешки условия.
Че като му се свидят парите и не плаща на работници, може и цяла година да се трепе, дорде го извади. И какво вади, една мана. Че той ако е по нашия край и две години време няма да му стигне. :bigsmile: Та като рекох нямам сили за чужди курорти нямах предвид финансови. ;)