Не е важна бройката, а качеството. Абе нещо като при жените, тъй и немогат да се разберат, размера има ли знаечение. :bigsmile:
Преглед за печат
Размерът няма никакво значение...........важното е да е голям!!!
Туй месията трябва да го прочете! Чини ми се и да го чете, полза йок. Не бил майстор, за туй не можел да оправя гъ...ве. Божкее! Той, първо трябва да разбере на къде е сцепена сливата, а после да премине към специалните неща. :bigsmile:
Сигурно с поколенията вече твоята не е мастилено черна, но характерните черти си ги запазил, а и нрава ти е ту на арнаутин, ту на циганин. Предполам след ходенето на лекцията на Дони вече си разбрал генетично точно откъде идва тъмната ти кожа и от кой вид си по точно :).
Надявам се вие двамцата да си чешете езиците в рамките на търпимостта ми. Да няма после - ТИ харесваш този, обичаш онзи.
Аз се чудех какъв професор си, сега схванах - антрополог. А да си чувал, че черната боя е по-скъпа? То заради цвета на кожата не знаем как се гледат пчели. Пак поради тази причина и децата си не знаем как да възпитаваме. Интересно ми е още какво може да роди ограниченото ти сиво вещество. Арнаутин, циганин - брей да се не види, ти за туй ли не ходиш на плаж, да не замязаш на мен. :bigsmile: Расизма не се толерира никъде по света, имайго предвид, за други подобни постове. И най важното Янчо, цвета на кожата не е в пряка зависимост с умствения багаж на човек!
Ти това ли наричаш расизам, да се наричаш Българин, че на всички така е писано в личните карти е писано, това е ясно, но кожата и нрава не може да смениш :). Цвета на кожата само спомага да разбереш гена, но това все пак тряваше да го разбереш на лекцията на Дони. Откъде си сигурен, че децата са твои, разбираемо е да си ги отгледал, писани са на твое име, но само ДНК тест би доказал, че са от теб:). Последно, защо не напишеш от къде ти произхода, че те е срам да го кажеш и се пишеш за Българин?