Смете се вие,но човека ще види преди вас на Бояна това което може би никога не сте виждали.400еуро кошер.:bigsmile:4 кошера за 3200 еуро.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
22.03.2019, 23:25
Pero Melifero
Цитат:
Първоначално публикувано от jdrumev
Другата седмица съм в София ако имаш време елада погледаш а може и да поснимаш.;):bigsmile:Ела да видиш светия граал.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Да намина и аз? Граали има ли за всички или требе си носим, ма то па немам граал, само бокал:bigsmile:
22.03.2019, 23:26
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от ndm
Те промените в закона за пчеларството още не са обнародвани, ма като гледам ти вече си се обнародвал. Или тва е пробно, как на Бояна ще действат новостите.
Аз гледам свободни пчели там пратени от господя.:bigsmile:Демек хванах рояк и го заселих в хралупа приличаща на кошер и редовно пробвам да и сложа калем във вид на магазин.Скоро ще пробвам нов модел хралупа от капачки.;):bigsmile:
22.03.2019, 23:30
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от Pero Melifero
Да намина и аз? Граали има ли за всички или требе си носим, ма то па немам граал, само бокал:bigsmile:
:bigsmile:Ти си пил от божията ръка макар, че не си се облажил все още.:bigsmile:
23.03.2019, 07:56
kuline
Цитат:
Първоначално публикувано от tarty
Аз ако съм майстор ще оправям на всичките зад....те :). Виж сега, може да се обърнеш към някой потомствен пчелар написал десетина книги да ти даде точен отговор.
Къде се сниши? Ти не си майстор, ти си професор! Ние ашлаците сме хептен на дъното. :bigsmile:
23.03.2019, 08:17
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от kuline
Къде се сниши? Ти не си майстор, ти си професор! Ние ашлаците сме хептен на дъното. :bigsmile:
Месия,Месия е Бати Янчо.:bigsmile:
23.03.2019, 14:52
ndm
Цитат:
Първоначално публикувано от jdrumev
Скоро ще пробвам нов модел хралупа от капачки.;):bigsmile:
Това не са ли капачките дето затваряше бурканите със "зелените гущери"?
23.03.2019, 15:45
tarty
Цитат:
Първоначално публикувано от rumenggr
Това са пчели с жълт цвят на първите коремни сегменти. Това ги различава от "сивушките", които са с тъмни, до черни сегменти на чийто фон, изпъква сивия цвят на окосмяването. "Отървах се от жълтурите", понякога звучи като "Не мога да карам Порше." Безкраен спор и повод за чепкане по форумите...