............. Грешка
Преглед за печат
............. Грешка
[QUOTE=jordanov;106178]SOS Колеги, SOS!QUOTE]
Изминаха 30 часа и ни дума,ни вопъл,ни стон.......Господ да се смили над душата ти и най вече над семейството ти....А,какво да кажа за нас -неможем да се наречем приятели щом не се отзовахме на зовът за помощ и да ти помогнем да се оттървеш от таз кафява мъка...Амин!
Да вземем да го проверим, че ми е притеснено нещо????
Хаха, Другари, на линия съм ве. Трябваше да уважа едно мероприятие на Арбанаси, сега се прибирам, па там знаете как е - жакузита, макузита...
Все пак благодарение на вашата пълна морална подкрепа оня ден събрах сили за една лека дегустация. Е добре, че имаше и още един-двама разбирачи, та и те казаха, че всичко е перфе. Иначе аз съм свикнал домашната да е бяла или цвят суха слама, ама ей го на, ще трябва да си сърбам сега попарата дето съм я надробил...
Утре ще е "видов ден",а след 3 седмици ще съм зазимил.Да му мисли Данчо на високото...
Памида ти й на 19 градуса, тъй на око...
Ако си си дръпнал от оная "грозната",може и така да ти се струва.Миналата събота тъстът ми бра на 23.Моя нека да е на 21града..Хайде кажи и за мавруда,пък утре ще видим...
Ни съм, нещо ми дращи гърлото от два дена. Начи 23 миниум, може и 25... Букет - гаранция Франция:)
Наборе за букет(вино) не съм мислил,но ракията със сигурност ще е букет...Ванка,той Даката има люцерна за косене,пък програми и...и...май ще отказва истинския алкохол.