Не се срамувай да кажеш цялото име на пророка на Месията/Бати Янчо/.:bigsmile:11 божа заповед.:bigsmile:
26.02.2019, 22:49
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от jdrumev
Не се срамувай да кажеш цялото име на пророка на Месията/Бати Янчо/.:bigsmile:11 божа заповед.:bigsmile:
Това го написах за теб, а бат ти Янчо е Месия, колкото аз съм Господ.;)
26.02.2019, 22:51
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
И стига го впрягай, че направи и него на маймуна, покрай теб.;)
26.02.2019, 22:54
jdrumev
Цитат:
Като ти гледам аватара си Ангел.За Господ или Месия като Бати Янчо ти трява ориол.;):bigsmile:
26.02.2019, 22:56
jdrumev
Цитат:
И стига го впрягай, че направи и него на маймуна, покрай теб.;)
Последно,Маймуна или Мушморок?:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
27.02.2019, 20:19
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от solaris60
Ей, много дрънкаш значи. Като издънена кофа.;)
Колко литрова?:bigsmile:Прав съм да знаеш.Не може заради нещо лично да страдат другите.В началото и аз го бях натиснал,но нещо ме накара да спра.След изборите ако не се покрие човека значи има надежда за БГ пчеларството.:bigsmile:
27.02.2019, 20:58
Трендафил Дончев
Цитат:
Колко литрова?:bigsmile:Прав съм да знаеш.Не може заради нещо лично да страдат другите.В началото и аз го бях натиснал,но нещо ме накара да спра.След изборите ако не се покрие човека значи има надежда за БГ пчеларството.:bigsmile:
Прав си разбира се, но го напиши като зрял човек, както го правиш по - нататък в изречението, да те вземат хората на сериозно.
27.02.2019, 21:17
jdrumev
Цитат:
Прав си разбира се, но го напиши като зрял човек, както го правиш по - нататък в изречението, да те вземат хората на сериозно.
Като за тракторист добре е.:bigsmile:Ако пиша по друг начин няма да съм аз.Най мразя да се правя на такъв какъвто не съм.:bigsmile:
27.02.2019, 21:23
Трендафил Дончев
Цитат:
Като за тракторист добре е.:bigsmile:Ако пиша по друг начин няма да съм аз.Най мразя да се правя на такъв какъвто не съм.:bigsmile:
Абе, и на маймуна да се правиш - пак не ти подхожда.;)
27.02.2019, 21:31
jdrumev
Цитат:
Абе, и на маймуна да се правиш - пак не ти подхожда.;)