Г-н Матеев може и да е прав,но партията като реши никой не може да ги спре.:bigsmile:Не чули в клипа хората съветват и ходят по гостита на еуро депутатие.:bigsmile:
Преглед за печат
Г-н Матеев може и да е прав,но партията като реши никой не може да ги спре.:bigsmile:Не чули в клипа хората съветват и ходят по гостита на еуро депутатие.:bigsmile:
Прикачен файл 9940
Днес, на празника, вместо да ям и да пия като всеки нормален пчелар, аз топих восък до преди малко, но Свети Харалампий е всевиждащ и целомъдрен, и искрено се надявам да ме възнагради този сезон с много плодовити млади майки и пълни корпуси с мед( ДБлатите ще ги оставя само за полулегално производство и търговия на отв......ъъъ....пардон - на малки пчелни семейства по заявка).
Илиев хубави минзухари.Браво.Сега ще ти се ослади цуйката.:bigsmile:Наздраве.
Еми Наздраве кат си рекъл, колега Друмев!!drinks;...аз докато се пекох и опуших на огъня, не че не се комках с един домашен Димят, ама друго си е да седне човек на масата, като бял човек дет се вика!
Като гледам пресата как почва да шуми покрай Гебрев може и ние да се облагодетелстваме от тая работа.Само ,че трябва работната група и вождовете да по натиснат педала.Ако сега не се натисне за нерегламентираните пръскания не знам кога трябва да е.:bigsmile:
Гебрев?? - да не е печатна грешка??...според мен трябва да е ГеРбев!!:laughing:
Тъдява имаше уши и очи, а пак сме в пълен мрак.crying;
https://clubz.bg/sites/default/files...?itok=ovVsLK4G
:laughing:
Защо да ми се е разминало?:bigsmile:Аз нищо лошо не съм направил.Слушам си музика,пийвам си ракийка,мезя си.:bigsmile:Или текстовете ги дразни някои колеги.Може да се виждат в тях?:bigsmile: