Като часовник съм.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Преглед за печат
Друмев, ще ме извиниш, но да те попитам: Туй с палците да не е заразно? Гледам Месията почнал да ги раздава като кебапчета в хоримак по избори. :bigsmile: Ама той не знай, че без бира не вървят и пресядат. Понеже си му вестоносец му предай, че жестомимичния диалог, както и снимането с телефон, било то и по време на обедна почивка, не е лесна работа и там акъл си требва. :bigsmile:
Не знам за него,но аз си маркирам прочетените мнения и маркирам по важност.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:За елязъл съм,че сложат ли ти кръста скоро ще те няма във форума.;):bigsmile:Не ,че ме плаши това,но от спамерски и умразен между назе стана политически.:bigsmile:Ся търся от всички тия постове къде ще е келепира.:bigsmile:
п.п. И не съм му вестоносец,а Пророк.:bigsmile:
Калински,ти как се чувстваш тия дни из форума?Защото малко аз се чувствам като сиганин по избори.:bigsmile:Да не помислиш,че ще се надявам на помощи.:bigsmile:Загубихаме и мен в оная тема да знаеш.То голям зор голямо нещо.:bigsmile:Ще има лапачка след 2020г от мен да знаеш,но пак за някой.:bigsmile: