Преглед за печат
Цитат: Първоначално публикувано от jdrumev Лесно ти е на теб,но аз съм АйПи специалист ,а не АйТи.:bigsmile: Не знам ТИ ли си, ПИ ли си, но един цитат не можеш да оформиш, че трябва да ти тичам след гъза. :bigsmile:
Цитат: Първоначално публикувано от barkov1982 По документи НЕ, по качество ако искаш купи си да пробваш, иначе видели на руснака рамкоповдигача Да,не е лош.:bigsmile:Ама ще е и скъп.:bigsmile:А знаеш,че аз съм беден.:bigsmile:
Цитат: Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Не знам ТИ ли си, ПИ ли си, но един цитат не можеш да оформиш, че трябва да ти тичам след гъза. :bigsmile: Не е "пили" той е "Сокола" :laughing:
Цитат: Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Не знам ТИ ли си, ПИ ли си, но един цитат не можеш да оформиш, че трябва да ти тичам след гъза. :bigsmile: Абе ти от тракторист какво очакваш.Той е учил да оре и сее не да пише.:bigsmile:
Цитат: Първоначално публикувано от jdrumev Да,не е лош.:bigsmile:Ама ще е и скъп.:bigsmile:А знаеш,че аз съм беден.:bigsmile: Бих могъл да ти подаря един, но трябва да го заслужиш, ако ме впечатлиш с "парцаля" пролетта, ще ти пратя един ,имам 20тина
Цитат: Първоначално публикувано от barkov1982 Бих могъл да ти подаря един, но трябва да го заслужиш, ако ме впечатлиш с "парцаля" пролетта, ще ти пратя един ,имам 20тина Ама кюлотите за твоя сметка.:bigsmile:
Цитат: Първоначално публикувано от barkov1982 Не е "пили" той е "Сокола" :laughing: Едва ли ще те разбере.:bigsmile:С това пепси бая му трябва змийско мляко.:bigsmile:
Барков тия ленти от Аржентинската рецепта ли седят още?:bigsmile:
Цитат: Първоначално публикувано от jdrumev Абе ти от тракторист какво очакваш.Той е учил да оре и сее не да пише.:bigsmile: Става дума за цитат, а не за писане. Тракторист? Ти ако така и ореш?:bigsmile:
Цитат: Първоначално публикувано от jdrumev Барков тия ленти от Аржентинската рецепта ли седят още?:bigsmile: Да ама са само над рамките, надолу няма, какво не ти хареса или няма за какво да се хванеш;)