Тия пък откъде ще се вземат?
Преглед за печат
Днес цял ден ми телефонират колеги и колежки от цялата страна. Всички ме молят да не си оставям каручката в калта и да напиша поне един смислен пост който да го оценят някой хора.:bigsmile:Седнах и се напънах рязко да измисля нещо.Да,ама не-нищо не ми иде на якъля.Може би щото съм по професия Тракторист и форумен шут.:bigsmile:Поседях,поседях,ч си сипах една 100гр. от професорската Хасковска цуйка.:bigsmile:В първия момент нищо,но при седващата чудото почна да се усеща.Дойде ми мисълта за тайната ми съставка която използвам за роеве.:bigsmile:Викам си"Даче сега е момента да я споделиш с колегите макар и с риск да те изкарат пияница".:bigsmile:
Тайната ми съставка е ПРОКИСНАЛ МЕД.Мисля,че вече някои хора ще останат доволни.Наздраве на всички.
Аз ти предлагам ниша на пазара а ти ми скачаш, само ти ме разбра и то погрешно :bigsmile:
Ех, Перо това е Друмев все пак, знаеш че всичко е обмислено независимо как изглежда, ако го напише в "капаните" всеки ще може да го прочета а тук като видиш темата и последно мнение на jdrumev никой няма да си прави труда, и след малко вече е потрупано изчакай малко и ще видиш какво имам предвид. Мале че дълго стана